sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Takaisin arkeen...

Siinä se sitten oli tän vuoden kesäloma...Hyvin olisin voinut lomailua vielä jatkaa, mutta kaikki kiva loppuu aikanaan. Huomenna siis takaisin työmaalle.

Viikonloppuna saatiin sitten lopulta niitä helteitä mitä niin moni on odottanut:) Täytyy sanoa, että tälleen pieninä annoksina ihan kiva, mutta oon kyllä iloinen, ettei koko mun loman ajan ollut tällaiset säät;) Viikonloppuna ei olla juuri muuta tehty kuin uitu, uitu ja uitu...Vuorotellen käyty laguunilla tai Firan kuopalla. Tässä muutama kuva meidän eiliseltä laguunireissulta kera Heidin ja Piitun, Kuuran, Karman ja vierailevan tähden Sulan kanssa. Kiitos uikkailuseurasta tytöt!


Saatiin melkein koko porukka samaan kuvaan, ainoastaan Saana puuttuu, se on rannalla vahtimassa:)


Kaksisuuntainen liikenne!


Wannabe-russeli Sani ja se lemppari uintikamu Karma:)


Piitu<3


Se paras tapa viettää hellepäivää!


Välillä oli vähän ahdasta;)


Porukan juniori Sula-neiti 6kk ekaa kertaa uimassa. Ja heti meni kuin kala vedessä, kerrassaan hauska tyyppi:D


Kuura näyttää miten vedessäkin voi ravistaa:D


Saana hoiti rantavahdin hommaa! Saana tulee kyllä vapaa-ehtoisesti kepin perässä veteen ja uikkaa ihan pitkiäkin matkoja keppiä hakemaan, mutta se ei ollenkaan ymmärrä tuollaista päämäärätöntä uinnin ilosta uiskentelua ympäriinsä;) Saanan mielestä, kun keppi on saatu, sen kanssa palataan rannalle ja jatketaan vahdintaa sieltä käsin:D


Samaan aikaan meidän kanssa rannalle osui myös tämmöinen tyyppi kera malinois-kaverinsa ja emäntänsä. Sulassa sovussa uiskenneltiin keskenään koko sekalainen seurakunta:)




Tipistä on tän kesän aikana kuoriutunut lähes ellei yhtä suuri vesipeto kuin Sanista:) Mä oon niin iloinen! Eilen neiti uikkasi yli puolituntia putkeen mun kanssa järvessä, niin parasta liikuntaa:D


Tänään Firalla neiti teki ekaa kertaa oikein kunnon uimahyppyjä veteen:) Amupäivällä kamera unohtui kotiin, joten illasta käytiin uusi keikka kameran kanssa. Alla todiste:


Täältä tullaan!


Plätsis!


Nää blogipäivitykset on olleet nyt tosi kuvapainotteisia, lomalla kun on niin hyvin aikaa kuvailla:)  Mutta lupaan, että jatkossa tulee muunkinlaisia päivityksiä;) Ja nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna ahertaa..:)

torstai 26. heinäkuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä...

...vaikka mun kesäloma alkaakin olla jo loppu metreillään, niisk...Ensi viikolla on paluu arkeen edessä, mutta siihen asti saa vielä nauttia tästä ihanasta vapaa-ajasta:) On kyllä ollut aivan huisan ihana kesäloma, jopa säidenkin puolesta:) Hiukka vähemmän ois voinut sataa, mutta muuten on ollut just sopivan lämmin, hyvin on jaksanut tehdä muutakin kuin vaan ottaa aurinkoa tai uida:D Niitä viime vuoden paahtavia helteitä en ole kaivannut juuri yhtään..!;)

Eilen ajeltiin Riksuun moikkaamaan Marillaa, Adaa ja Milaa. Olen jo unohtanut paikan nimen missä oltiin, mutta joku kiva metsä Riihimäellä se oli:D

Koko iloinen viisikko:)

Sinistä, mustaa ja punaista, meijän värisuora..:)

Löydettiin nätti kanervikko, joten tyypit pääsi taas poseeraamaan:)

Ada ja Mila<3

Se onnistunein yhteiskuva mun typsyistä..Sininen ei taas oikein jaksanut poseerata..;)

Illaksi olin bongannut meille facebookista kimppatokotreenit Klaukkalaan, joten päästiin Saniaisen kanssa pitkästä aikaa tokoilemaan, oli kivaa ja kovin onnistuneet treenit:D Treenien jälkeen vielä koko poppoon kanssa uimaan laguunille. Uintikamuiksi saatiin issikkatytöt ja maustepojat:) Vähän oli illasta jo vilpoista ja satelikin, mutta reippaasti melkein kaikki kävi uimassa, jopa minä:D

Tänään aamusta typsyt pääsi taas rilluttamaan Riksun tyttöjen kanssa, kun oltiin sovittu yhteinen uintireissu laguunille. Muutama kuva aamulta.

Näissä maisemissa kelpaa polskia<3

"Hei, tuollakin heitellään keppiä!"

"Pidä sä siitä päästä kiinni, niin mä pidän tästä toisesta"

Rantavahti-Saana tarkkana:)

Vahtikin kävi heittämässä pari rundia kepin houkuttelemana:)

Ada ja rakas-mustekala-lelu:)

Milan lempipuuhaa oli pyydystää vesipisaroita:)


Söpöstelyä vedessä<3

Onnellinen:)

Bongattiin tällainen puolisukeltaja Tirppa, liekö lintu vai kala:D

Blondit:)

Kivaa oli!!!

Loput lenkki- ja uintikuvat löytyy täältä:

Tästä tulee nyt oikein kuvapäivitys, mutta loppuun vielä muutama kuva mun kummipojasta Figosta<3 On kyllä todella hurmaava-luonteinen kakara, niin pentu mun makuun<3

Possu saa kyytiä:)

Pallo suuhun ja menoks!

<3

Poseeraus Sani-tädin kanssa<3

Hepuli:D

Pikku-muru<3




sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Mäntsälän näyttely

Käytiin Tipin kanssa tänään pyörähtämässä Mäntsälän näyttelyssä. Tää oli Piipasen eka näyttely tälle vuodelle, edellinen oli Seinäjoki viime vuoden lokakuussa:) Tuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen, jonka mielestä pieni sininen oli erittäin hyvä. Tällainen arvostelu saatiin:

Hieman lyhytrunkoinen ja korkeajalkainen narttu. Hyvä pään profiili, mutta kuono voisi olla täyteläisempi. Hieman lyhyt kaula. Hyvä selkälinja. Tarpeeksi tilava rintakehä, myös eturinnassa hyvin täytettä. Hieman painuneet ranteet. Hyvät takakulmaukset. Väri saisi olla puhtaampi, tummissa laikuissa rusehtava sävy. Yhdensuuntaiset liikkeet. Varma, rauhallinen käytös.
EH


Vähän pidempi runko ja lyhyemmät jalat ja mullahan olisi erinomaisen hieno...mäyräkoira ;D

Reetalle vielä kiitokset huippu-kivasta matka- ja kehänlaita seurasta ja mukava oli tavata muitakin tuttuja:)

Näyttelyn jälkeen hetki huilailua kotosalla, jonka jälkeen käytiin typsyjen kanssa nappaamassa Heidi ja russelijengi mukaan matkaan ja suunnattiin laguunille uimaan:) Lomaa ja heinäkuuta puolitoista viikkoa jäljellä ja mäkin sain lopulta talviturkin heitettyä:D Kunhan veteen pääsi, niin olihan se tosi lämmintä ja kun sinne kerran pääsi, niin millään ei ois enää viitsinyt tulla pois;) Puolisen tuntia pulailtiin vedessä kera innokkaan koiralauman:) Ja Tipi on kyllä niin aito pikku-Lassie<3 Uskollisesti neiti uikkasi koko ajan mun vierellä ja vahti, etten vaan huku, pieni paimenkoira<3 Suuren suuret kiitokset Heidi ja villit valkoiset, oli huisan hauskaa:D

Uinnin päälle vielä Märkiön lenkki kera mun äidin, Reetan ja maustepoikien:) Kyllä mulla oli ihanan rauhalliset ja onnelliset koirat, kun kotiin päästiin. Kiitos kivalle iltalenkki seuralle!!

Siinä se hurahti tää sunnuntai mukavissa merkeissä:) Ja ihanaa, että lomakin vielä jatkuu!!!:D

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Touhu-tiistai

Olenkohan jo kirjoittanut sen tänne? No eí haittaa, jos tulee laitettua uudestaan: lomalla on IHANAA!!:D

Eilinen hurahti kavereita treffailen:) Aamusta suunnattiin jälleen rantsulle aka laguunille;) Uintikavereiksi saatiin Riihimäen poppoo: Marilla, Ada ja Mila. Oli tosi hauska aamupäivä ja koirat uikkasi taas sydämensä kyllyydestä!! Kotona mulla olikin ihanan rauhallinen trio:D Kiitokset kivasta aamupäivästä Marilla ja tytöt!! Harmi, että kamera unohtui kotiin...muistetaan se seuraavalla kerralla:)

Illasta suunnattiin Salmeen kera mun äidin, Reetan ja viiden karvakorvan:) Ilma oli tosi ihana: aurinkoinen, mutta vilpoisa. Kierrettiin uutena reittinä Tapion taival ja vaikka matkaa kertyi 11km, niin ei nähty lenkin aikana kuin yksi perhe ja pari pyöräilijää, muuten metsä oli meidän:D Lenkin päälle käytiin vielä Reetalla jätskillä, nams, kyllä maistui:P Kiitokset kivalle seuralle hauskasta illasta!! Pari kuvaa vielä reissulta.

Saatiin lopultakin yhteiskuva Saanasta ja Kanelista. Heillä on ihan sama kesä-look:D


Sisarukset Sani ja Tilli poseeraa lenkin lomassa<3


Piipanen Salmen ihanan kauniissa maisemissa<3


maanantai 16. heinäkuuta 2012

Tipille nolla:)

On ollut niin kovasti touhua, etten ole ehtinyt päivitellä blogia. Ja nyt kun ois ollut päiviteltävääkin, Tipi on meinaa ollut niin pätevä pieni<3

Käytiin keskiviikkona kisaamassa Tipin kanssa Purinalla ja tittidii, tattadaa: me tehtiin NOLLA :D Sijoitus oli 1./38. Samalla radalla kisattiin samalla myös epävirallinen Purina open osakilpailu, jossa siis kisasi myös kakkos- ja kolmosluokan koiria. Ja siinä sijoituttiin 3./65. Voiton vei Tipin huisan upea Sonic-eno ja toiseksi tuli joku kolmosluokan villakoira ja me sit tosiaan kolmansina:) Siellä oli useampikin nollan tehnyt kolmosluokan koira, joka voitettiin. Ihan uskomatonta, piti kyllä monta kertaa tavata tuloslistaa ennenkuin uskoin:) Mun pätevä vauvakoila<3


Voittajan poseeraus ruusukkeensa kanssa<3



Ja vähän epävirallisempi poseeraus:D


<3


Mä tein meille nyt erillisen kisa- ja treeni-blogin.
http://treenaillen.blogspot.fi/

En oo viittinyt tänne niin paljon enää päivitellä meijän treenailu pohdintoja, kun tuntuu, että koko blogi on sitten vaan niitä. Suurintaa osaa lukijoista tuskin kiinnostaa niin paljon:) Joten jospa nyt tulisi myös vähän ahkerammin kirjailtua niitä treenailujakin ylös:) Blogi on ainakin toistaiseksi vain kutsuttujen lukijoiden luettavissa. Ei siksi, että siellä olisi jotain salaista, mutta se on kuitenkin henkilökohtaisempaa, joten musta on kiva tietää kuka sitä lukee:) Mulle itselleni se lähinnä on, mutta jos joku haluaa päästä lukemaan, niin viestiä voi laittaa mulle satutuominen@kolumbus.fi tai vieraskirjaan.

Ja pakko päivittää, kun tähän melkein naapuriin muutti tällainen ihanuus:


Pikku-Figo<3

Figo tosiaan muutti yhdelle tuttavaperheelle tähän lähellä:) Figo on itseasiassa Sanin sukulaispoika eli Sani on Figon täti:) Pikkuinen on ihan hirmu rohkea ja avoin ja melkoinen menijä, muistuttaa niin kovasti tätiään tuon ikäisenä, että veikkaan, että Figon perheellä ei juuri joutilasta aikaa kesällä ole;)  Täytyy ottaa yhteiskuva Figosta ja Sani-tädistä kunhan ehditään:)

Muuten ei olla sen ihmeempiä touhuttu. Uimassa ollaan käyty paljon ja nyt viikonloppuna ajettiin verijäljet sateessa;) Kiitos vaan seurasta Kati, Jani ja Jippu. Kavereitten kanssa ollaan lenkkeilty (ja uitu). Kiitos kaikille kamuille seurasta!!:) Ja mitähän vielä, jotain varmaan unohtui...Loppuun vielä kuvia, kun tehtiin kuvausreissu Kopparnäsin maisemiin.


Pieni sininen<3


Saanalla uusi tukka kasvaa kovaa vauhtia:)


Soopeli-siskokset<3


Hulivili-kaksikko:D


Piipan hymy:D


Auringon hehkussa



Muruset<3




Ilman turkkia Saana on vähän shakaalin näköinen, suloisen shakaalin:)


Kukas tyyppi tuolla tuijottaa?


Söpöstely-ilme:)


Joskus se malttaa hetken poseeratakin:)