maanantai 30. toukokuuta 2016

Päivänsäde juhlii ja työmyyrä tokoilee

Onnea Sani-Saniainen 11 vuotta!


Synttäreitä juhlittiin extra-herkkujen ja metsälenkin muodossa. Sankari oli oikein tyytyväinen "juhliinsa" :)

"Sä olet ainutlaatuinen. Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan!"
Onnea rakas murunen, olet todellakin ainutlaatuinen!

Kuva Marianne Timonen

Tipin kanssa korkattiin eilen tokon avoin-luokka. Eka kerta myös kun ylipäätään näin uusien sääntöjen avo-liikkeet kokeessa livenä. Btw tiesittekö, että ällä-liike (entinen idari) ei olekaan vielä avoimessa, vasta voittajassa? Minä en tiennyt ennen perjantaita... en ennenkuin päätin vielä nopsasti lukaista uudet säännöt läpi...Arvatkaa mitä oltiin hinkattu viimiset 2 viikkoa, tsihii ;D


Kuva Marianne Timonen

Koe oli Ojangossa ja tuomarina Salme Mujunen. Uusi tuomarikokemus mulle, mutta erittäin positiivinen sellainen! Tosi ystävällinen, reilu ja koirat huomioiva tuomari, esim avo-luokka oli jaettu kahtia. Mielellään menen uudestaankin tämän tuomarin kehään! Sääkin oli enemmän kuin täydellinen, pilvinen ja sopivan vilpoisa. Kerran ripsautti hetkellisesti vähän sadetta, mutta mieluummin sekin kuin paahtava helle!

Kuva Marianne Timonen

Avo oli siis jaettu kahteen osaan ja Tipi oli luokkansa vika koira. Tässä Tipin rivi selityksineen:

Paikalla istuminen 10 (rauhallinen ja rento koko ajan)

Eka setti
Seuraaminen 9,5 (peruuttaminen ei ollut niin hyvä kuin treeneissä, muuten nättiä menoa)
Seisominen 8,5 (Hyvä ja nopea stoppi, mutta lopussa kääntyi vähän kun kiersin taakse)
Luoksetulo 10 :)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5 (en tiedä mistä 0,5 pistettä mennyt)
Ruutu 5 (Hidas reagointi seiso-käskyyn ja ajautui takareunasta ulos. Kutsuin luo ja samantien maahan. Ehti etureunalle asti ja toinen etutassu jäi ihan ruutunauhan päälle, ei kuitenkaan ulkona. Lopussa ennakoi perusasennon)

Tää eka setti sisälsi meille ne ehkä haastellisimmat liikkeet, joten en voinut kuin hämmästellä miten helposti kaikki sujui. Tuo seisomisen loppu (kääntyy mun liikkeestä) hajosi meillä totaalisesti ennen koetta ja vaikka koitin sitä treeneissä vahvistaa, niin se jäi vähän keskeneräiseksi. Kokeessa liikutti vain vähän etujalkoja eli paljon vähemmän mitä olisin treenien perusteella saattanut olettaa. Hienosti tsempattu Pipalta *sydän*

"missä ruutu"
Kuva Marianne Timonen

Toka setti
Noutaminen 0 (en ehtinyt sanoa 'odota' ennen liikkeenohjaaja ilmoitusta, että liike alkaa. Joten Tipi sinkosi kapulalle heitosta. Varastamista lukuunottamatta loistonouto. Tää nolla täysin mun moka!)
Kauko-ohjaus 10 :)
Estehyppy 10
Merkin kierto 0 Lähti vasta tokalla kun katseli kehänlaidalle. Juoksi merkille ja käännähtikin toista kautta ympäri, ei siis merkin kautta. Joku ajatuskatkos?)
Kokonaisvaikutus 8 (Tuomari totesi, että meidän yhteistyö on ihan 10 arvoista. Iloista tekemistä ja näkee, että molemmat nautitaan kehässä olosta ja yhdessä tekemisestä. Sanoi että liikkeiden välissä haukkumisen takia joutuu ottaamaan 2 pistettä pois, mutta painotti vielä että 8 ei todellakaan tule meidän yhteistyölle, se oli kympin tekemistä)
Yht AVO 2-tulos 224p


Kuva Marianne Timonen

Tokan setin liikkeet piti olla meille ne helpot. Tai kaukot oli ainoat, joista en ollut ihan varma. Joten tokihan me sitten tehtiin täydelliset kaukot ja mokattiin ne meille helpot liikkeet :D Noudon nolla oli niin, niin turha. Unohdin hetkellisesti että enää ei kysytä oletko valmis, joten rutiinin puutetta. Jälkikäteen harmittaa, miksi en vaan sanonut odota ja ottanut pistemenetykset siitä. Enpä muuten tiennyt, että nouto on arvotettu avo-luokan isoimmalla kertoimelle...siinä on NELOSEN kerroin. Että jos olisi edes 8 saatu, niin tulos olisi ollut ykkönen. Mutta turhaa jossitella.

Tyhmistä nollista huolimatta jäi super-positiivinen fiilis tästä kokeesta. Meillä oli tosi hauskaa kehässä ja Piipanen on niin mahdottoman ihana tokokaveri, ettei sanat ehkä riitä :) Innokas, mutta tarkka, keskittyy ja kuuntelee. Ja vitsit miten iloinen olen Tipin kisavireestä ja "ilmeestä" läpi kokeen. Mun pieni sininen työmyyrä!

Niin hieno pieni sininen!

Kuvat ei ole kokeesta vaan treeneistä, mutta sama meininki :) Kiitos kuvista Marianne!
1 kommentti:

  1. Typsyt ovat vaan niin suloisia ja taitavia <3 Eikä todellakaan uskoisi, että Sani (ja Tilli) on jo 11 vuotta! Niin nuorekkaita ja pirteitä molemmat :)

    VastaaPoista