keskiviikko 22. elokuuta 2012

treenailuja ja pennuntuoksua

Loman loppumisen myötä harveni taas bloginkin päivitystahti..Ollaan kuitenkin normi arjen lisäksi myös treenailtu ja touhuttu, vaikken olekaan ehtinyt päivittelemään:)

Elokuun alussa aloitettiin ohjatussa tokoryhmässä Saanan ja Sanin kanssa. On se kyllä ihan eri treenata niin, että joku katsoo, neuvoo ja pohtii yhdessä, kuin yksikseen treenailu. Sanin kanssa ollaan saatu hyvät vinkit ruutuun ja se onkin edistynyt. Pitäisi vaan omatoimisesti jaksaa vielä ahkerammin treenata, jotta oikeesti saadaan tääkin liike kokonaan kuntoon. Tunnarin suhteen en oo ihan yhtä positiivisella mielellä, se on vaan niin vaikee Sanille:( Mutta jatketaan treenailua! Saanan kanssa treenaillaan enemmän vaan mielenvirkistykseksi ja vähän silleen höpsötellen:) Mitään kisatavoitteita mulla ei Saanalle ole, mutta kun Saana tykkää touhuta, niin kiva treenailla senkin kanssa:)

Samalle päivälle tokon kanssa osui myös Sanin koiratanssi kurssi, joten maanantaisin me vaan kurvaillaan treenistä toiseen:) Ollaan Nadja-open kanssa työstetty Sanin ohjelmaa ja pikku hiljaa se alkaa muotoutua:) Ei oo helppo laji tämäkään, mutta kivaa on:) Mulla oli tarkoitus, että syksyllä olisi korkattu kisa-areenat ja osallistuttu meidän ekoihin koiratanssikisoihin...Nyt vaan kävi niin, että onnistuin vahingossa ilmoomaan Sanin toko-kokeeseen juuri samalle päivälle:( Muut koiratanssi kisat tänä vuonna on Jyväskylässä (vähän turhan kaukana) ja messarissa (vähän liian isot areenat;)) joten meidän tanssi debytointi siirtynee ensi vuodelle...Onpahan aikaa treenata:)

Tipin kanssa ollaan käyty ahkeraan aksatreeneissä ja vaikka radat on aina aluksi tuntuneet kovin, kovin vaikeille niin ollaan yleensä kuitenkin selvitetty ne suht sujuvasti. Ehkä me oikeesti jo osataan jotain:) Olen myös ilmonnut Tipin ekoihin kakkos-luokan kisoihin, niin jännää:D

Viime sunnuntaina päästiin pitkästä aikaa mejäilemään ja ihan ammattilaisen silmän alle, kun Sirpa Saari järjesti shelteille mejäkurssi Turussa. Kouluttajana kurssilla oli Laura Heinonen ja nuuskuhommiin pääsi Sani:) Kurssikavereiksi saatiin Mila ja Marilla sekä Peppi perheensä kanssa:) Mulla olisi haaveissa lähteä joskus kokeeseen Sanin kanssa, joten sitä ajatellen halusin saada ammattilaisen näkemyksen miltä Sani työskentely näyttää ja miten/minkälaisilla harjoitteilla edetään tästä eteenpäin:) Hienosti Sani suoriutui jäljestä varmalla, rauhallisella tyylillään. Yhdessä kulmassa joutui hetken hakemaan oikeaa suuntaa, mutta sinnikkäästä etsi ja etsi ja lopulta selvitti itsenäisesti tuonkin kohdan:) Sen verta hankala tuo kohta kuitenkin oli, että Sani paineistui hieman ja piippasi pari kertaa. Ei kuitenkaan hakenut neuvoja multa vaan jatkoi itse etsimistä ja onneksi onnistuneesti:) Kouluttaja kehui Sanin sinnikkyyttä ja sanoi, että tuollaiset onnistumiset nostaa koiran itsevarmuutta huimasti:) Sanoi, että meidän kannattaa ottaa samantien harjoitteluun mukaan katkot sekä hyvin voin alkaa pidentämään jälkeä. Sanin vauhti kuulemma riittää, mutta kovin monta hukkaa se ei saa tehdä...Mejässä Sani on vähän turhan tarkka suorittaja:) Ja ennenkaikkea mun pitää luottaa koiraan!! Jos se hukkaa jäljen, en saa heti alkaa auttamaan vaan pitää antaa koiran itse selvittäää. Mukavassa seurassa, mielekkään puuhan parissa ei koko kurssin ajan jatkunut sadekaan ihan kauheasti haitannut:) Kiitokset Sirpalle kurssin järkkäämisestä! Ja kivoille kurssikavereille seurasta sekä Marillalle ja Milalle rattoisasta matkaseurasta:)

Viime viikkoon mahtui myös pennuntuoksua, kun ajelin Parolaan katsomaan tällaisia pikku-muruja! Kiitos kutsusta Merja:)

Parolan tyttötrio

Kyllä voi shelttipennut olla kauniita ja ihanan reippaat rämäpää-luonteet koko kolmikolla:D Voihan pentukuume, taas kerran!!

Kepit taitaa olla kaikkien shelttilasten (ja aikuisten) suosikkeja:)
 

Syksyn satoa:)

Tää trikkityttö oli mun suosikki!! Hitsin pimpulat mikä luonne, ihan super!Pois alta!! Sininen salama tulee:)
 
Taistelutahto +3


Pusu siskolle:)


Hei söpöliini!
 
Lisää pentukuvia löytyy
 
 
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti