keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Vikojen lomapäivien puuhailuja

Pääsiäinen vietelty ja samoin kerrassaan ihana talviloma! Kyllä olisin voinut vielä toisenkin viikon lomailla.. :) kesälomaa ootellen!! Ulkoilusäät on kyllä ihan parhaat tällä hetkellä, ei ooo liian kuuma, eikä oo hyttysiä :) Kyllä kelpaa nauttia metsälenkeistä!!

Sunnuntaina käytiin aamusta treenailemassa Marin ja poikien kanssa jau:n hallilla. Sani tokoili. Ruutuun lähetystä ensin pelkiltään (kupille!). Sitten kaukoja, liikkeestä istumista ja luoksetulon pysäytystä, joista kaikista vapautus namikupille ruutuun. Tiedä nyt sitten vahvistaako tämä ruutua, mutta tuskin ainakaan huonontaa ;) Iloisesti ja vauhdikkaasti Sani sinne ainakin joka kerta syöksyi!! Samoin otettiin ruudusta seuraamaan tuloa. Tän osa-alueen treenaus meinaa aina unohtua multa, nyt muistin senkin :) Piipanen otti vähän keppejä ja keinua. Mari huomautti, että Tipi jarruttaa keinulla vähän turhan aikaisin (mikä on ihan totta!), joten otettiin muutama toisto ihan alkeiskeinu harjoitteita. Eli palkkaus keinun päässä ja avustaja laski keinun. Muutaman toiston jälkeen kokeiltiin ilman apuja ja kas, heti parani :) Täytynee alkaa ottaa tällaisia harjoituksia aina silloin tällöin, kun nähtävästi vaikutukset näkyy tosi nopeasti! Saanakin "treenasi" tai oikeammin ehkä höntsäsi.. :) Kiitokset Marille seurasta ja hyvistä vinkeistä!! Mun täytyisi kyllä nyt aktivoitua omatoimitreenailuun ihan itsekseenkin!! Kun on kerran halli käytössä ja vielä lähellä, niin tyhmää jättää loistavat mahdollisuudet käyttämättä!! :)

Iltapäivästä suunnattiin Lohjalle palluttamaan tällaisia pikkuisia..

Vauhtia riitti!
 
Tää tyty oli sellainen viipottaja, että oksat pois! :)
 
"Mä tuun niin lujaa, kun näillä pienillä jaloilla vaan pääsee!!" :D
 
Suukko äipän muruselle!!
 
"Olen suloinen ja tiedän sen!" :)
 
 
Hupsista, kaveri kumossa :)
 
 
"Täältä tullaan elämä!"
 
Ihana pikkuinen piiperöinen!

 
Kurmuutusta :)
 
Vähän jo väsyneempää painia :)
 
Voiko tällaiselta nassukalta kieltää mitään?!! ;)
 
Pikku-kaunotar!
 
Ja kun pennut on tarpeeksi hyvin väsytetty, niin saattaa tällaisetkin kuvat onnistua ;)
Koko poppoo: Baron, Paula, Paavo ja Lulu
 
Ei varmaan tartte sanoa, miten ison pentukuumeen tää nelikko sai aikaan!! Onneksi kaikki oli varattuja, muuten ois tunteet saattaneet jyrätä järjen tällä reissulla ;)

Vikana loma päivänä eli pääsiäismaanantaina käytiin eksymässä Vaakkoissa Janitan, Nanan ja Mysin kera ;) Yritin välttää suoalueet sillä seurauksella, että puolet ajasta en tainnut ihan tarkkaan tietää missä ollaan...Onneksi oli sports tracker ja seikkailumielinen lenkkiseura :D Tulipahan tutustuttua ihan uusiin polkuihin;) Kiitokset vielä kivalle lenkkiseuralle!! Kuvasato jäi aika köyhäksi, mutta tässä onneton yhteiskuva yritys, ei kauheen hyvin valittu kuvauspaikka, I know ;)


Mysi, Nana, Sani, Tipi ja Saana
 

Mysi tuumailee joko vesi olisi tarpeeksi lämmintä uikkailuun :)
 
Illasta vielä Märkiössä vakiolenkkiporukan kera. Saana jäi tältä reissulta, kun mulla on periaate, että yksi pitkä lenkki mummolle päivässä :)
 

Hönöset poseeraa!
Kuva Eija Tienhaara
 
Typsyt kävi myös Patricialla taas hoidattamassa kropat kuntoon!! Ekaa kertaa pitkään aikaan kaikilla oli enempi vähempi jotain kireyttä tai jumia! Monet kerrat tätä ennen ollaankin päästy ilman sen suurempia jumituksia tai muita! Ne on nyt hoidettu ja taas voi viipottaa vetrein mielin :) Kaikki nautti taas silmät kiinni hoidosta, mutta Sani ihan erityisesti!! Patricia ihmetteli kuinka se voi olla niin rennosti ja tyytyväisenä, silloinkin kun kaikkein kireimpiä kohti hoidettiin!! Ehkä neiti tietää, että hoidon jälkeen on taas ihana olo :) 

Nyt nukkumaan, kun huomenna pitäisi jaksaa taas aamusta töihin! Heissan hei :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti