sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Koira parhaassa iässä!

Pääsiäisen alla 2.4 yks ihan speciaali pääsiäistipu täytti 6-vuotta!
Onnea, onnea, onnea pieni sininen!
Ei kyllä uskoisi ikäisekseen, mutta ehkä tää neiti ei vaan meinaa koskaan kasvaa aikuiseksi :)


Treasure,
that is what you are.
Honey, You're my golden star
I know you can make my wish come true
-Bruno Mars-Vain taivas on rajana... :)

Pari viikkoa sitten aksailtiin taas Jennan opissa. Motivaatio tähän lajiin on ollut aika hukassa ja olin päättänyt, että ainakin tuleva kesä ja syksy taukoillaan lajista. Ollaan muutenkin jo pitkään treenattu agilitya ihan äärimmäisen vähän, lähinnä vaan noissa Jennan treeneissä eli noin kerran kuussa. Näillä ajatuksilla menin treeneihin ja enpä olisi ikinä uskonut miten täynnä aksa-intoa lähdin treeneistä pois. Jenna on vaan ihan uskomaton tsemppari ja kannustaja! Joo, osattiinhan me vaikka mitä ja treenit sujui hienosti, mutta parasta on kuitenkin se fiilis!! Jotain taikoja Jenna varmaan tekee, kun saa mut aina uskomaan, että meistä on ihan mihin vaan :) Näitä treenejä ennen olin kuitenkin jo niin asennoitunut taukoiluun, etten ollut hakenut meille kesätreenipaikkaa enkä edes vapaatreeni oikeutta :( Ja hakuajat oli tietysti menneet umpeen jo ajat sitten. Että kyllä me nyt sitten vaan joudutaan taukoilemaan...No syksyllä taas uudella innolla! Tää oli kuitenkin ihan paras tapa ja parhaat treenit aloittaa taukoilu. Ihan niinkuin koiran koulutuksessakin, pitää lopettaa silloin kun on kaikista hauskinta, niin seuraavalla kerralla sitä on jo valmiiksi intoa täynnä :D

Ja jos aksailu nyt jääkin hetkeksi ohjelmistosta pois, niin tokon kanssa meillä riittää kyllä puuhasteltavaa. Olen pähkännyt ja pohtinut, että yritettäisiinkö saada avo läpi vanhoilla säännöillä vai odotetaanko elokuuta ja uusia sääntöjä. Uusi avo-luokka vähän helpottuu, ainakin osan liikkeiden osalta, mutta toisaalta vanhat säännöt on tutut ja ei tarvitsisi jännittää sitä osaanko itse toimia kehässä oikein. Päädyin, että yritetään saada paketti kasaan ja koevalmiiksi pikapuoliin. Ja koulari tavoitteeksi ennen elokuuta. Jos ei onnistu, niin nou hätä, meillä ei ole kiire mihinkään :) Tällä hetkellä eniten työtä on paikallaanolossa (isoin ongelma on se etten treenaa tätä liikettä) ja seuraaminen (tähän saatiin hyvät vinkit kaverilta, joka kävi huippu opissa). Muiden liikkeiden osalta tarvitsee lähinnä liittää palasia yhteen, hienosäätää ja vahvistaa. Kova on usko, että saadaan valmista aikaan! Onneksi meillä on huisasti treeni-intoa ja muutamakin innokas treenikamu, jotka jaksaa kannustaa, potkia eteenpäin ja ennenkaikkea innostaa lähtemään kentälle silloinkin kun sää on huono tai muuten vaan laiskotuttaa! Treenikaverit on oikeesti tässäkin lajissa ihan kullan arvoisia! 
Seuraavat tokokuvat on ottanut Marianne Timonen, kiitos :)

Täysiiii!!

Valmiina hommiin!

Tämähän käy kuin tanssi vain!

Tältä siis näyttää kun koira nappaa kapulan..Jaa-a, missähän sen etujalat on? :D

ps. tänään treeneissä tehtiin 1 minuutin mittainen piilo paikallaanolo onnistuneesti. Pidempikin aika olisi varmaan sujunut, mutta halusin pelata varman päälle. Ja treeni-into vaan kasvaa!

Hymyssä suin kohti uusia haasteita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti