maanantai 18. huhtikuuta 2016

007 ja lupa rallittaa :)

One happy girl :)

Tipi kävi viikko sitten maanantaina fyssarilla ja oikein hyvä reissu oli! Piipasen lavanseutu oli erinomaisen hienossa kunnossa (ts siellä ei ollut mitään hoidettavaa), joten nyt saadaan lopultakin alkaa palailla normiarkeen. Iso jeee! Vapaana saa alkaa viipottaa silleen pikku hiljaa kerrallaan ja kera hyvien lämmittelyjen. Pitää toki seurailla vähän tarkemmalla silmällä näkyykö "uusi elämä" jotenkin kropassa. Onko jäykkä heräämisen jälkeen, venytteleekö enempi/vähempi kuin normisti jne. Jumppaohjeena tuttuja ristikkäisnostoja jotta varmasti käyttää myös iskun saanutta jalkaa yhtä tasaisesti kuin toista. Kuukauden päästä on uusi fyssarikäynti, jossa näkee sitten miten kroppa on reagoinut. Mut niin ihanaa, että saadaan palailla taas normaaliin. Saikku oli sen verta pitkä, että joudun välillä oikein muistuttamaan itseäni, että me todellakin saadaan taas tehdä juttuja :) Ihana, ihana arki :)

Pieni sininen agentti *sydän*

Fyssarikeikan jälkeen Tipi jäi huilimaan hoidon jäljiltä ja me hilpastiin Sanin ja Kujeen kanssa moikkaamaan Mariannen poppoota.

Riemua pellolla

Värisuora :)

Rallallallalaaa!

Jiihaa!

Pojat tanssii :D

Näin laitetaan tassuilla koreesti..

Lenkin saldona onnelliset, väsyneet koirat ja yks poikkipurtu hihna. Koska Kujettahan ei jätetä puuhun odottamaan kun toisista otetaan posekuvia... hän söi tiensä vapauteen (ja kulkee nykyään tyttöjen värisessä hihnassa) ;) Kiva aurinkoinen iltapäivä kivassa aurinkoisessa seurassa, kiitos Marianne ja poppoo!

Torstaina treffattiin russelitytöt ja maustepojat Märkiössä. Tipikin pääsi nyt ekaa kertaa rallaamaan kaverien kanssa vapaana. Voi miten hää nautti! Hihnaelämä kuitenkin jatkui, eri sinisen kanssa tosin. Karmalla meinaan oli juoksut just meneillään. Ei vielä tärpit, mutta niin vaan Kujeen ja Karman välillä rakkaus leiskui ja roihusi siihen malliin, että pakko oli pistää hihnoihin. Voihan rakastunut nuoripari :D

Kameraa ei ollut mukana, mutta tässä täytekuva lenkiltä parin kuukauden takaa.

Ja tää täytekuva on vielä vähän pidemmän ajan takaa. Tää on jotenkin hupaisa; tytöt posettaa ja pojat vaan pelleilee :D


Lauantaina töitten jälkeen jälleen Märkiöön. Tällä kertaa tällaisessa seurassa.
Sirpan ja shelttityttöjen Kiran, Hillan ja Kaisan kanssa kierrettiin vuosia sitten Baltiaa ympäri näyttelyreissujen merkeissä. En tiedä muistiko tytöt enää toisiansa, mutta hyvin synkkasi jutut yhteen :) Ja Kuje sujahti joukkoon kuin kala veteen :D Kiitos lenkkiseuralle, oli kiva nähdä pitkästä aikaa!

Sunnuntai aamusta ajeltiin Kujeen kanssa pentutreffeille. Pieni poika sininen sai uuden pienen ystävän. 

Scott 8vk, voi mahdoton tuota söpöyden määrää :)

Heistä tuli heti parhaat kamut 

Pieniä poikia kuvan täydeltä :D

Tällä kertaa Kuje ei ollutkaan se porukan pienin. Näytti suorastaan valtavalle :D

Voi pojat!


Tulipas kuvapainotteinen postaus. Nyt en jaksa kirjoitella enempää, mutta seuraavaan päivitykseen sitten vähän treenijuttuja, kun tulin lupautuneeksi mukaan yhteen, ei ollenkaan järkevää juttuun...taas!! Voi mua :P Mutta siitä myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti