sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Tipi 7v ja Kujeen mätsäri


"Minä rakastan tätä koiraa.
Silkkikorvat, mantelisilmät,
leuanalus samettia.
Kun ei mitään jaksaisi,
se tulee, huokaa,
laittaa korvat linttaan.
"Ei oltaisi surullisia"
Olen onnekas:
Kaikista maailman ihmisistä
juuri minä sain tämän koiran."
-Minna Lumirae

Tiistaina Piipa-pikkuinen täytti 7-vuotta. Ajatusteni jatke. Se tulinen ja kiihkeä. Kuitenkin myös niin kiltti ja tottelevainen. Ehtymättömillä pattereilla käyvä energiapakkaus ja ikuinen pentu. Raivostuttavan rakastettava pieni pyörremyrsky.
Onnea pikkuinen, niin rakas pieni sininen!

7-vuotis posetus
kuva Eija Tienhaara

Tipin liukastumisesta on nyt melkein 9 viikkoa. Huomenna mennään käymään fyssarilla ja toivottavasti saadaan lupa normiarkeen! Nyt ollaan siis vietelty remmielämää edellisestä fyssarikäynnistä lähtien. Yhtään ei onnu, eikä kevennä jalkaa (ei ole keventänyt kertaakaan sitten liukastamisen jälkeisten muutaman päivän jälkeen) ja muutenkin niin terve kuin pukki olemukseltaan :D Lihasrevähtymä (jos on se, eikä vaan venähdys) pitäisi parantua 6-9 viikossa. Kaikki pointit siis puoltaisi positiivista "tuomiota"... mutta huomenna selviää. Saapi peukuttaa! 

 Joku aika sitten oltiin Vuosaaressa kuvailemassa ja kolmen tunnin ristiin rastiin kävelyn ja kuvailujen jälkeen päätin päästää Tipin hetkeksi vapaaksi, jotta saisin muitakin kuin pönötyskuvia. Uskoin ihan vilpittömästi, että kolmen tunnin kuvailujen/käppäilyjen jälkeen meno on rauhallista, mutta kolme ekaa kuvaa oli tällaiset:

Yksikään...


jalka....

ei taida osua maahan...

Ehkä "hieman" kasautunutta energiaa siis. Ei auttanut kuin ottaa niitä pönötyskuvia...

 Tipi on kyllä ollut ihan äärimmäisen kiltti saikuttaja. Ei hypi seinille, vaan purkaa energiaansa leluihin ja Kujeeseen ;) Lenkillä tosin huomaa, ettei ole päässyt yhtään rallaamaan, kun meinaa kommentoida vähän turhankin herkästi vastaantuleville koirille...Jospa se vapaus nyt koittaisi!!!

Kuje kävi tänään ekaa kertaa mätsärissä tuloksella PUN 4. Kujeesta päivän parasta antia varmaan oli kehänlaita täynnä uusia ihania kavereita. Nartut/urokset ja minkä ikäiset vaan, kaikki kävi. Pieni poika sininen sai painia sydämensä kyllyydestä. Leena nappasi Kujeesta myös kehäpönötyskuvan, kiitos!!

Kuva Leena Himberg

Mätsärin jälkeen kaveri totesi, että "jos ottaisin sheltin, ottaisin Kujeen. Onneksi en ota, sä et varmaan siitä luopuisi :D"

Semmoinen pieni hurmuripoika se on :)


2 kommenttia:

  1. Peukut jotta Tipin vapaus koittaa pian! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että Tipi sai "vapauttavan tuomion" ja nyt neiti voi pikkuhijaa ottaa takaisin paikkansa lenkkiporukan keulilla! :)

    VastaaPoista