perjantai 28. syyskuuta 2012

Kisoja, aksaa, tokoa...

Viime sunnuntaina käytiin Tampereella asti agilitykisoissa. Janakkalassa(eli lähempänä) ois ollu samana päivänä kisat, mutta kun joku missas vikan ilmopäivän niin...;) Tuomarina kisoissa oli Pertti Siimes ja radat oli oikeen kivat ja helpot:) Mut sen verran piti molemmilla radoilla sössii, et saatiin meijän nollaputki katki...Hyppikseltä 10 (kepit tokasta välistä sisään ja hypystä ohi). Molemmat ohjaajan mokia, niinkuin yleensä ja aina;) Agiradalta 5 (jälleen yhden hypyn ohitus) ja sijoitus muistaakseni 4. Agiradalla Tipi lisäksi ekan kerran ikinä kisoissa jätti pysähtymättä An kontaktilla(juoksi vaan läpi) ja mä olin niin hämmentynyt moisesta, etten edes palauttanut vaan jatkettiin vaan rataa...Hmm, mikään ei taida olla niin varmaa kuin epävarma..:O No virheitä sattuu ja kun mä kuitenkin mokailen alvariinsa, niin onhan se vallan reilua, että Tipikin joskus:D

Torstaina(siis viime viikon) meillä oli kesäkauden vikat ohjatut aksat. Ihan kivoja treenejä ollut, pitkiä ja vaikeita, mutta kehittäviä:) Hauska on ollut huomata, että vaikeatkin jutut onnistuu suurin osa:) Piipa on aikas taitava epeli :) Vikat treenit on aina jotenkin haikeet ja ihan eniten jään kyllä kaipaamaan meijän ihan parhaita treenikamuja: Mikaelaa, Taoa ja Taavia ja niitä aina enempi vähempi pitkäksi venähtäneitä jäähkälenkkejä(ennätys taitaa olla 2,5 tuntia) :D Kiitos Miksu ja pojat, toivottavasti nähdään taas pian treenin tai lenkin merkeissä:)

Heti perjantaina jatkettiin aksailua ja ojangossa jälleen:) Meillä oli ESS workshop aiheella: irtoaminen. Kouluttajana jälleen Kallioniemen Heli. Ihan super-mahtavan-kivat treenit!! Mä niin tykkään treenata juttuja, joissa koira saa paahdattaa täysiä, se on musta aksaa parhaimmillaan:D Meitä oli paikalla 3 ja aikaa 2 tuntia, joten kerrankin oli ruhtinaallisesti aikaa treenata:) Tehtiin pikku pätkiä ja harjoitteet vaihtui koko ajan. Ja näinkin lyhyessä ajassa saatiin hurjan paljon kehittymistä aikaan:) Piipa irtosi treenien edetessä aina vaan paremmin ja kauempaa, vaikka radat ja harjoitteet muuttuikin koko ajan.  Heli sanoi, että tällaisia pitäisi oikeasti treenata joka viikko, tekniikkatreenien ohessa tai erikseen ja mä oon niin samaa mieltä!! Kiitokset Helille ihan huisan kivoista treeneistä!!

Saanan ja Sanin ohjatut tokot loppui pari viikkoa sitten. Mutta onneksi meillä on treeniryhmä talveksi, ehkä kaksikin:) Molemmat on omatoimi treenejä, jossa paikalla myös kokeneita ohjaajia, keneltä voi kysellä tarvittaessa apua. Ja molemmat on halleissa, joten ei olla sään armoilla. Tosi mahtavaa, saadaan häiriötreeniä ja pystyn treenaamaan fiiliksen ja tarpeen mukaan milloin kenenkin kanssa..jospa saisin Piipallekin alo-liikkeet kuntoon syksyn aikana:)

Sanin tunnarille on tapahtunut jotain, en tiedä mitä, mutta se toimii!!! :DDD Tuon viimeisimmän kokeen jälkeen, ollaan tehty pelkästään onnistuneita treenejä! Aluksi käytti aina etsiessään vääriä suussa ennenkuin löysi oman, mutta se väheni koko ajan ja nyt ollaan jo saatu tehtyä useampi onnistunut treeni, koskematta yhteenkään väärään:D Tää ois kyllä oikeesti kuohuvan paikka!!! Niiiin kauan me ollaan tän liikkeen kanssa väännetty ja tuskailtu. No sitten kun sama onnistuu myös kisoissa niin siten kyllä kilistellään:)

Ruudun kanssa tehdään hahmotusharjoituksia ja ihan hirmu hyviä onnistumisia ollaan saatu. Tää metodi tuntuu toimivan Sanilla! Ollaan otettu jo kisapituuksilla ja hyvin toimii:) Lisäksi treenataan nyt mini-ruudulla, jotta oikean paikan löytäminen on Sanille helpompaa. Toimii!!! Ja hyvä, että toimii, koska mä oon taas kerran ollut niin yllytyshullu...Kaveri sai mut yllytettyä ilmoomaan Sanin kokeeseen, itseasiassa kaksiin, et tässä sitä taas ollaan:D Odotan jo aika innolla;)

Olipahan taas pitkä päivitys ja ihan höpöttelyä vaan:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti