perjantai 12. heinäkuuta 2013

Purina openit ja lomatunnelmia

Aivan ihanat vajaa pari viikkoa kesälomaa takana!! Ja yli puolet vielä edessä:) Voi ihanuus! Koirille tää ei kyllä varsinaisesti ole lomaa, vaan yhtä touhua ja tohinaa:) Niiltä on aika monet päikkärit jääneet väliin;) Mut ei tunnu haittaavan.. yhtä innoissaan ovat aina tunkemassa mukaan :) Pikku-höpsöt:)

  
Parit rutiininhaku kisastartit ollaan käyty ottamassa Purina Openissa. Molempina kertoina samat tulokset: hyl ja vitonen. Vitosista sijat 2. ja 3. Tässä tuo toinen vitos-rata. Puomilla en tajunnut, että putken ulosmeno syöttää noin paljon ohi puomin, joten sieltä ohijuoksu, muuten oltiin aika lailla samalla radalla:)

https://www.youtube.com/watch?v=1SkijnD816U

Toista vitos-rata en harmittavasti saanut nauhalle, mutta siinä tehtiin kolmanneksi vikalle esteelle asti hienoa rataa. Kepeiltä hypylle vienti oli ihan mahdoton meille, tiesin sen jo rataantutustuessa, joten siinä pyörimistä ja pelastelua ja lopulta Tipi juoksi vikasta esteestä ohi. Ei harmittanut oikeasti yhtään:) Rutiinia oltiin hakemassa, ei nollia, joten hyvä vitonen oli paras mahdollinen tulos:) Tipi haki hienosti vaikean keppien avo-kulman ja persjättö puomilla onnistui täydellisesti, vaikka etukäteen arvelin kaikkea muuta;) Huipuinta kuitenkin, että meidän yhteistyö toimi ja saatiin tehtyä suht ehjä kokonaisuus:) Hyl radatkaan ei kumpikaan huonoja, pari huitaisu-kieltoa(koskahan oppisin hallitsemaan käteni) ja pari esteitten ohi juoksua, kun oletin enkä ohjannut...Mutta ei siis mitään kaaos-ratoja:) Rutiinin puutetta nuo meidän juhannussähläämiset tosiaankin tais olla..Nyt vaan lisää kisoja alle ja eiköhän meistä jossain vaiheessa ihan kelvollisia agilitaajia saada:)

Kisoja lukuunottamatta ollaan eletty aika lailla ilman aikatauluja:) Tästä syystä meidän lenkitkin on olleet sellaisia mini-vaelluksia:D Lopella käytiin heittämässä 8 tunnin lenkki ja Luukissa 6 tunnin. Enpä olisi uskaltanut ottaa Saanaa mukaan, jos olisin etukäteen tiennyt miten pitkiä ovat....Mutta Saana jaksoi molemmat hienosti, ei mitään ongelmaa! Saana ei ollut edes mitenkään lopen uupunut lenkin jälkeen, väsynyt kyllä, niinkuin me kaikki muutkin:) Eikä myöskään mitenkään jäykkä tai voipunut seuraavina päivinä:) Että semmoinen 12-vee teräsmuori:) Lenkit ei toki ole olleet mitään hikihatussa suorittamista vaan leppoisaa tallustelua. Uikkaamaan pysähdyttiin aina kuin mahdollista, syötiin eväitä ja valokuvattiin. Ihania, ihania reissuja ovat olleet, tuhannet kiitokset mahtaville reissukavereille! Olen monasti haaveillut ihan oikealle vaellukselle lähtemisestä ja nää reissut on vaan nostaneet mun innostusta. Joku päivä..:)

Noiden lenkkien lisäksi ollaan tehty ihan normaalejakin 1-3 tunnin lenkkejä, kun säät vaan on sallineet. Mutta enimmäkseen ollaan käyty ihan vaan uikkaamassa, helteillä ei paljon muuta jaksa... Pikkaisen ollaan treenattu tokoa, eikä yhtään aksaa (kyllä me taas syksyllä ehditään!). Ja valokuvannut olen varmaan enemmän kuin koko alkuvuonna yhteensä (no vähän liioitellen, mutta kuitenkin;))...

Tässä muutamia kuvia Lopelta. Luukin kuvat on vielä laittamatta koneelle...ja uikkakuvia laitan sitten seuraavaan postaukseen:)


Eka lampi katsastettu ja "koeajettu":)
  
Pulpulpul, pienen koiran viisaita touhuja :D

Mun koirat menee veteen vain omin jaloin... ne ei sinne hyppää..tai siis:)

 
 
Tipi ei voinut jäädä tässä(kään) asiassa kakkoseksi..(se ponnistaa puunrungon päältä, jos joku ihmettelee kuin se hyppää vedestä) Jos Tipi olisi ihminen, se olisi niin maailman huonoin häviäjä;)


Onnellinen lilluja!
 
Maailman huipulla, tai ainakin Komio-vuoren:)
 
Reippaan retkeilijän hymy ei hyytynyt :D
 
Pienet ja sievät! Tää taitaa olla Ryssävuoren huipulta...
 
Kaneli, Sani, Tipi, Saana ja Tilli. Ryssävuori valloitettu:)
 
Puolessa välissä ollaan:) Lammen/järven nimeä en enää muista...
 
Eväs- ja huilitauko:) Tässä vaiheessa oltiin taivallettu 6,5 tuntia.
 
Ja sieltä, metsän keskeltä, löytyi myös lehmälaidun:) Siellä ne ammuu taustalla, vaikka kuvassa onkin vaan kolme pientä paviaania ;)
 
 
Kuvailuhetki Luutasuolla...
 
 
Eräänlainen evästauko ;)
 
Kaikista kauneimmat posetuskuvat tulee, kun ne vaan hetkeksi seisahtuu katselemaan jotain:)
 
Söpöstellen!
 
Tulkaa jo!
 
Etujoukot:)
 
Kotoa lähdettiin klo 11 ja takaisin kotona oltiin klo 22 :D Koska muulloin on aikaa käyttää koko päivä lenkkeilyyn paitsi lomalla? No ei koskaan:) Jatkamme nautiskelua!
 
Minullakin oli hauskaa!! :)
 
 

5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, poistin sun kommentin vahingossa, enkä saa sitä enää palautettua:( Hemmetin kosketusnäyttöpuhelin:( Kiitos kuitenkin kommentista ja ihanaa tulevaa lomaa, kyllä se sieltä tulee:) Rapsut koko jengille!!

   Poista
 2. Ihania kuvia!

  Voin kun joku lähtis munkin kaveriksi tollaisille päiväretkille!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lea:) Täytyy taas kerran todeta, että harmi kun asutaan niin kaukana toisistamme:( Me oltais valmiita yhteis päivävaelluksille anytime!! Kivaa pennuntuoksuista kesän jatkoa!! :)

   Poista
 3. Reissukaverit kävi tsekkaamassa blogin :) Kiva tarina ja ennen kaikkea upeat kuvat! Näitä Camel boots -reissuja lisää! :D

  VastaaPoista