maanantai 22. heinäkuuta 2013

Sanin kanssa tokokokeessa taas

ja se olikin vähän erilainen koe, nimittäin yökoe. Koe siis alkoi klo 20 ja kesti jonnekin 01.30 asti, eipähän ollut ainakaan kuuma;) Kotona olin klo 4 aikaan yöllä, me hullut koiraharrastajat:D Aika tylsää olisi ollut tuohon aikaan yksikseen reissata (varsinkin takaisin päin), mutta onneksi saatiin matka- ja kisaseuraksi Mikaela kera Taon ja Taavin sekä Nadja Flown Hipin ja Pandan kanssa. Rattoisasti meni matkat mennen tullen:) Kiitokset mukavalle seuralle ja kerran vielä isosti onnea Flown ja Taavin hienoista 1-tuloksista!! Niin mahtavaa:)

Tuomarina kokeessa oli Riikka Pulliainen, josta tuli kyllä niin mun uusi lempparituomari:) Ennen kokeen alkua sanoi, että hän tykkää iloisista koirista ja toivoo näkevänsä iloista tekemistä. Kuulemma pieniä virheitäkin voi katsoa läpi sormien, jos vaan koiran ja ohjaajan tekeminen on iloista:) Siis aivan loistavaa, olen niin-niin-niin samaa mieltä! Iloinen tekeminen on tokossa se kaikista tärkein, siihen koko homma (ainakin mulla) perustuu! Lisää tälläisiä tuomareita kiitos!! :) Muutenkin tosi mukava ja kannustava tuomari! Voin kyllä suositella kaikille:)

Itse kokeeseen sitten:) Kaikki yksilöliikkeet suoritettiin tällä kertaa putkeen. Vähän jännitin, että kuinkahan Sanin motivaatio kestää, mutta ihan turhaan! Mun pitää nyt oikeasti alkaa luottaa enemmän koiriini!! Ne on sen ansainneet ja todistaneet niin monta kertaa:) Tällainen rivi saatiin aikaan, laitan siinä järjestyksessä kun liikkeet tehtiin:)

Paikalla makaaminen    10
Ruutu 0
(bongasi luoksetulo merkit heti kun mentiin kehään ja niitä kohti myös lähti. Kutsuin luo ja se oli 0. Tuomari sanoi, että voin kokeilla uudestaan ihan harjoitusmielessä. Uusintayrityksellä löysi ruudun ja kävi heittämässä hienoin kunniakierroksen ruudun YMPÄRI!! Tää oli uutta?? :O
Seuraaminen    9,5
(Tosi nättiä menoa ja tästä saatiinkin kehuja. Kuulemma kympin seuraamista paria haukahdusta lukuunottamatta)
Luoksetulo  5
(Tosi mystistä, mutta ei pysähtynyt seisomaan? Tää on se Sanin bravuuri, joten tulipahan taas todistettua, että varmoja liikkeitä ei ole olemassa)
Hyppynouto 10
Tunnistusnouto 0
(Toi oman, mutta käytti taas ensin väärää suussa..)
Liikkeestä istuminen 10
Kauko-ohjaus 6,5
(tarvitsi jättö maahanmenoon toisen käskyn ja yhdellä istu käskyllä nousi seisomaan. Lisäksi paikka kuulemma seilaa)
Metallinouto 10
Kokonaisvaikutus 9
(Tuomari sanoi, että tykkää meistä ihan älyttömästi, mutta haukkumisesta lähtee tuo piste. Muistutti, että EVL:ssä voi tulla keltaista korttia myös liikkeitten välissä haukkumisesta eli sitä pitäisi saada vähemmälle)

Tulos 203p ja VOI 3

Ja tässä vielä video kisoista klikkaa

Ruudun nollautuminen ei ollut sinänsä ylläri, koska tiedän "ylimääräisten" merkkien olevan Sanille tosi iso häiriö. Tuo ympärijuoksu taas oli yllättävä. Ruutu on kyllä meille semmoinen liike, joka elää koko ajan. Välillä onnistuu ja yhtäkkiä hajoaa taas ihan kokonaan...On tää ihanan hankalaa;) Tunnarin nolla oli vähän pettymys (ei Saniin vaan omiin koulutustaitoihini). Kun Sani ei ole enää piiiitkään aikaan käyttänyt treeneissä vääriä suussa. En oikein tiedä miten treenata/vahvistaa tätä liikettä, kun en saa ongelmaa esille treeneissä. Tylsä pieni virhe, joka kuitenkin nollaa koko liikkeen:( Voi-voi-luokka on kyllä ihan nimensä veroinen;) Haukkuminen on se meidän toinen ikuisuus ongelma, täytyisi tähänkin taas keskittyä ihan oikeasti! Kaikesta huolimatta jäi taas tosi hyvä mieli! Sani on ihana, tykkään siitä, sen tekemisestä ja sen kanssa tekemisestä tosi kovasti:) Ja kai tää on vähän outoa, mutta kaikista ongelmista huolimatta treeni-into vaan kasvoi:) Ehkä se on juuri tuo haastellisuus, joka tekee lajiin sen oman viehätyksensä. Se, että ensin joutuu näkemään vaivaa ja tekemään töitä...ja kun homma lopulta onnistuu..Jesta se tunne on huikea:) Viikonloppuna ollaan menossa shelttien tokoleirille Lentsun oppiin. Odotan tätä jo kovasti!! Toivon ja uskonkin, että saadaan varmaan sieltä apua näihin meidän ongelmiin:)

Muuten sitten loma jatkuu. Tämä viikko vielä aikaa nauttia!!:) Nyt en jaksa enää muita kuulumisia kirjuutella, laitan niitä myöhemmin:) Muutama kuva kuitenkin tähän loppuun:)

Ihanat naiset rannalla:)
 
ja metsässä...
 
ja kivellä :)
 
Pipsa söpöstelee
 
Elämä on ihanaa!!!
 
Tarkka vahti!


1 kommentti:

  1. Leirillä nähdään :) Innolla odotan, vikalista Lentsulle on jo pitkä!

    VastaaPoista