torstai 19. syyskuuta 2013

Sertikästä menoa Liettuassa :)

Vaihteeksi näyttely kuulumisia :) Viikonloppuna käytiin merta edempänä kokeilemassa onneamme eli toisin sanoen reissattiin Liettuaan näytelmiin.. Mukaan lähti Sani ja Tipi. Molemmat ilmoitin avoimeen luokkaan, myös Sanin, kun mua ei oikeen innosta ajatus ruveta keräilemään mitään vetsku-sertejä...Tiedän, että monen mielestä on tyhmää ilmota omat koirat kisaamaan samasta sertistä, mutta meille tää oli kuitenkin enemmän hauska lomaturnee kuin sertien metsästysreissu :)

Matkaan startattiin heti perjantai-aamun ekalla laivalla :) "Ihan vähän" oli tuskaa nousta ennen aamunkoittoa, mutta koira-ihmiset nyt tunnetusti on vähän pimeitä näiden harrastustensa kanssa ;) Ensin koukkastiin nappaamaan kyytiin Heidi ja russelitytöt Karma ja Kumpa ja siitä kurvattiin Keravan kautta hakemaan Hanna ja Ainu-lagotto. Pikku-Liana osoitti jälleen olevansa varsinainen tila-ihme, kun pakkauduttiin koko seurue tavaroinemme siihen :) Siitä satamaan ja kohti Viroa.


Kuva reissuseurueesta. Vasemmalta Ainu, Kumpa, Sani, Tipi ja Karma. Meijän ihanaiset:)

Mentiin siis mun autolla, mutta Hanna ajoi. Kiitos vielä tuhannesti, mä en vaan Tallinnan keskustassa uskaltaisi kurvailla :) Matkan tekoon meni koko päivä ja oltiin vasta joskus kahdeksan pintaan illalla Liettuassa. Samaan hotelliin meidän kanssa majoittui myös Puolan jalkapallon maajoukkue ja meteli oli ihan sen mukainen...;) Ah miten riemukasta, kun itse oli niin ääri-väsynyt että olisi voinut kaatua sänkyyn saman tien. Heilläkin vissiin oli peli aamusta, kun mökä onneksi taukosi puolen yön aikoihin:)

Lauantain tuomarina toimi Katarszyna Fiszdon Puolasta. Molemmat typsyt esiintyi hienosti, mutta tämä tuomari tykkäsi Tipistä enemmän. Niin paljon että ensimmäinen kommentti oli "super" ja sitä myöten ERI 1 ja SERT :) Sanille ERI 2. Matkakavereillakin meni hienosti. Ainulle ROP+SERT. Kumpalle JUN-SERT ja Karma ERI 3.  Hieno aloitus siis meidän näyttelyturneella :)

Sunnuntaina tuomariksi vaihtui Anna Redlicka, myöskin Puolasta. Ja tämä päivä oli aikalailla toisinta lauantailta. Tipille jälleen SERT ja Sanille ERI 2. Tää oli kyllä nyt ihan Tipin viikonloppu :)Molempina päivinä esim. valioluokan nartulle EH. Eli ihan eri-automaatteja ei kumpikaan tuomari ollut :) ROP meni molempina päivinä junnu-narttujen voittajalle. Ainu oli sunnuntainakin ROP+SERT ja Kumpalle jälleen JUN-SERT. Karma ERI 2. Onnea vielä!!!! Arvostelut on paikassa nimeltä jemma, mutta kunhan löytyvät, niin lisäilen ne tänne :)

Serti-tytön poseeraus :)
 
Kiitos vielä matkakavereille aivan loistavasta seurasta!!! Hauska reissu ja olihan se vallan mukavaa, että saatiin vähän kotiinviemistäkin;) Hyvä reissu siis kaikin puolin, kannatti lähteä :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti