maanantai 9. syyskuuta 2013

Voi mikä viikonloppu :)

Arvatkaa missä oltiin viikonloppuna? No tokokokeessa :) Tää alkaa olla joka viikonloppuinen hupi ;) Tällä kertaa saatiin kotiinviemisiksi jotain muutakin kuin kokemusta...

 
Koe oli Siuntiossa ja tuomarina Riikka Pulliainen. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja kehä oli osittain kuin pätsi. Semmoinen perinteinen syyskuun sää ja silleen, not :D Helteessä kisaamista tuli testattua jo SM-tokoissa ja Sani on nyt aikalailla todistanut toimivansa säällä kuin säällä, joten en kauheasti jännittänyt sään tähden. Enkä oikeastaan muutenkaan. Tiesin, että tuomari on tosi mukava ja kannustava, joten uskoin, että hyvä mieli jää, vaikka koe menisi kuinka tahansa :) Ja näin se sitten meni:
 
Paikallaolo  9,5 (oli kerran rapsuttanut itseään..en tajunnut kysyä mistä, mutta oletettavasti kuonon päältä :))
 
Seuraaminen  9,5 (Vikaan perusasentoon annoin käskyn, muuten nättiä menoa)
 
Liikkeestä istuminen  10  :)
 
Luoksetulo   6 (Alun jättö maahanmenoon tarvitsi toisen käskyn ja seisominen valui)
 
Ruutu  8 (Ruutu oli Sanilla alkuun ihan totaalisen hukassa, mutta löysi kuitenkin ilman apua tosin vähän kiertotietä :) Mulla kävi ihan mieletön tuuri, että löysi ruutuun ilman lisäkäskyjä. Tuomari sanoi vaan, että olisi saanut mennä nopeampaa ja määrätietoisemmin. Jep, samaa mieltä!)
 
Hyppynouto  0 (En vieläkään tajua miten voidaan nollata meidän ehkä varmin liike:D Lähti, otti kapulan ja sitten löysi jonkun ihanan hajun. Kääk, ihan ihme virhe :))
 
Metalli  9 (Vähän hidas)
 
Tunnari  10 (JEEE, ei käyttänyt yhtään vääriä suussa!!!! Teki mieli hyppiä ilmaan ja tehdä kärrynpyöriä onnistumisen ilosta, mutta tyydyin sittenkin vain kehumaan Sania sanallisesti ;) Tuomari totesi mun kehuessa, että "totta, se oli todella hieno tyttö" :))
 
Kauko-ohjaus  7 (Taas jätössä maahanmenoon toinen käsky? ja kerran seisomisesta istahti ennen aikojaan)
 
Kokonaisvaikutus   10 (Tuomari sanoi, että tykkää meistä ihan älyttömästi ja haukkumisesta huolimatta haluaa antaa meille yhteistyöstä kympin. Muistutti kuitenkin, että vaikka Sani ei liikkeissä haukukaan, niin EVL:ssä tuo liikkeiden välissä haukkuminenkin on huono juttu...Kun vaan keksikin miten sen saa pois...)
 
Tulos VOI 1 258p! Ihanaa :) En oikeen vieläkään meinaa uskoa, että tää on totta! Muita ykkösiä ei voittajassa tullut, joten samalla luokkavoitto. Mä ehkä hymyilen koko loppuviikon..ja vielä ensi viikonkin :D Nadjalle kiitos videoinnista ja kivasta seurasta :)
 
 
 
Eikä se viikonloppu siihen loppunut...:) Sunnuntaina vaihdoin lajia ja koiraa, kun suunnattin Piipan kanssa aksaamaan Hesan piirimestiksiin joukkuekilpailuun. Edustettiin Etelä-Suomen shelttejä tällaisella kokoonpanolla:
 
Heli kera Cindyn ja (Tanjan) Millin, minä ja Tipi sekä Blitz-sisko Petrin kanssa.
Kuva Satu Tuomela
 
Rataprofiili oli kiva ja aika simppeli. Mitään ihmeellisiä mooveja ei tarvittu, mutta joskus sekään ei riitä :) Meidän rata olisi kyllä ollut vallan sujuva ja onnistunut, jos mukaan ei laskettaisi muuria ja sen jälkeistä putkea...huoh! Videota mulla ei ole, mutta luulen, että lähden ennakoimaan jo muurilla putken kauempaa päätä ja vedän Tipin siksi muurista ohi. Ja muuria korjatessa saan Tipin vahingossa sujahtamaan mun selän takaa putkeen väärästä päästä -> HYL. Omaan nimiin sössiminen ei harmita ollenkaan, mutta joukkueessa sössiminen tuntuu aina astetta kurjemmalta :( Onneksi joukkuekavereita ei haitannut, saatiin vaan kehuja ja kannustusta:) Kiitos, ootte ihania! Ja onneksi joukkuekaverit oli päteviä meidänkin edestä ja taituroivat hienot radat:) Itseasiassa ihan niin huikean hienot, että meidän joukkueelle napsahti piirimestaruus hopeaa!!! Wow ja hih, hyvä meidän joukkue :)
 
Palkintopallilla
Kuva Tanja Ingelin
 
Kiitos vielä mahtaville joukkuekavereille! Teidän kanssa oli ilo kisata :) Tässä Tuomelan Sadun upea otos yhden lämppälenkin lomasta... Mustat ja siniset piirimestaruus tunnelmissa...
 
Java, Tiuku, Bea, Milli, Tipi, Tuima ja Cindy
Kuva Satu Tuomela
 
Loppuun vielä vähän kuvatuksia sunnuntain aamulenkiltä. Kerrankin oli aikaa ja kaunis ilma, joten nappasin kameran matkaan ja käytiin kirmailemassa sänkipellolla sekä koe-ajamassa Sanin tokokokeesta voittama köysilelu :)

Kahjot ninjat :)
 
Tipistä uusi lelu oli ihan huikeen ihana...
 
 
 
Ei riemulla rajaa :D
 
Mahtavaa!
 
Lennossa koko tyttö :)
 
Tipi levitoi :)
 

Saanukin lähdössä lennolle :)
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Hiki tuli, mutta kivaa oli!
 
Kiitos kesäkuva haasteen antaneille! Haaste vastaanotettu ja vastaan siihen kunhan ehdin pläräämään kuvia läpi :) Ihana haaste :)
 
 

4 kommenttia:

 1. On tainnut vahingossa unohtua linkittää video? Itse en ainakaan pääsyt sitä katsomaan :)

  VastaaPoista
 2. Juu, se puuttui, kun latautui niin hitaasti youtubeen. Nyt pitäisi näkyä :)

  VastaaPoista
 3. Onnea 1-tuloksesta!!! Kun keksit sen, miten saada pois kokeessa haukkuminen, kerro mullekin :) Meillä ei juurikaan haukuta treenatessa, mutta kokeessa kyllä. Oon yrittänyt virettä laskemalla saada myös haukkukierroksia alaspäin, vaihtelevalla menestyksellä.
  En oo saanut kesäkuvahaasteeseen vastattua, kun ei oo kuvia. Vanha kone hajos ja se on edelleen huollossa, jossa yrittävät pelastaa valokuvat :(

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :) Jos haukkumis-ongelmaan joskus löytyy ratkaisu, niin voin vannoa, että hehkutan sitä ihan joka paikassa :D Ei tosin kannata pidättää hengitystä odotellessa ;)Voi kurjuus noita koneita, toivottavasti saat kuvasi pelastettua!! Tiedän miten arvokkaita ne varmasti on!! :/

  VastaaPoista