lauantai 9. marraskuuta 2013

Treeniä ja kuvia :)

Huoh millainen viikko tää on ollut...Torstaina töiden jälkeen kokoustamaan. Perjantaina töiden jälkeen aksatreenit. Tänään töiden jälkeen agikisoissa töissä. Ja ensi viikolla 6 päivän työviikko...Onneksi huomenna on vapaa!! :)

"Pienestä" väsymyksestä johtuen perjantain aksatreenit ei houkutelleet niin yhtään, mutta lähdin kuitenkin! Hyvä niin, oli kivaa! :) Tehtiin pieniä pätkiä, helppoja juttuja ja mikä hauskinta: päästiin luukuttamaan :D

Tipi oli ihan hassu! Muutaman kerran tuli kielto putkelta, kun ei vaan irronnut. Mutta vähintään yhtä monta kertaa sinkosi niihin samoihin putkiin 3-4 metrin päästä, kun oikeasti tarkoitus olisi ollut suorittaa lähempänä ollut hyppy...Niin, että onko se meidän ongelma nyt sitten liika irtoaminen vai irtoamattomuus? Kouluttajakin oli ymmällään ;)

Mustat ympyrät-pätkässä piti käyttää takaaleikkauksia ja fiilis oli kuin olisin palannut ajassa taaksepäin...Sanin kisauralla mun ehdottomasti eniten käyttämä ohjaus oli juurikin takaaleikkaus ja kyllä vaan se onnistuu multa vieläkin, vaikka eri koirallakin, hih :) Ja nähtävästi Piipakin taipuu takaaleikkauksiin vallan vinkeesti, jotta ihan toimiva ohjaus meille jatkossakin!! Olipa kotoisaa, vaikka tulikin taas niin ikävä Sani-agilitya :'(

Sellaiset fiiliksen kohotus ja hyvänmielen treenit! Ihanaa tehdä välillä vähän helpompaa ja niin ihanaa kun päästiin oikeesti kunnolla juoksemaan, me molemmat! Osui kyllä niin oikeaan saumaan, oikeenlaiset treenit :)

Loppuun vielä vähän kuvatuksia, kun sellaisia kerrankin on;) Säät ei ole nyt oikein suosineet kuvailua, mutta harmaasti päivästä huolimatta raahasin kameran mukaan viime sunnuntain metsälenkille ja ihan kivoja kuvamuistoja tuli!Tällaisella kokoonpanolla oltiin liikenteessä
 

Arvatkaapas montako koiraa tässä kuvassa voi nähdä? Arvaukset on olleet kaikkea 5-8 väliltä ;) Oikea vastaus jääköön salaisuudeksi...;)
 

Tää sisaruspari käyttää ihan saman merkkisiä saappaita: camelbootseja ;)
 

Piipa-ressun täytyy kulkea Saanan pannassa kun sillä ei ole yhtään omaa..ei kun miten se nyt meni ;)
 

Luonnon oma tukan tuuhennus-aine: kosteus ;)
 

Komea velimies!
 

ja suloinen siskonpoika!
 

Pirteä Birka-mummo, melkein 14-vee
 

Taas me poseerataan!
 

Ja vähän lisää pönötystä
 
 

Villiä menoa metsän siimeksessä :)
 

Keppi suussa pitää mielen iloisena :)
 

Toisilla on hauskaa ihan itsekseenkin :D
 

Meillä oli ihana sunnuntai!
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Teilläpäs onkin ollut tiukka viikko! Kiva, että treenit tuotti iloa :) Mainiot kuvat metsälenkiltä. Kuva-arvoitus Kuonomäen sivuilla on ollut kyllä hauska, tai pikemminkin vastaukset ;)

    VastaaPoista
  2. Treenit tuottaa lähes aina iloa!! Niihin lähteminen on se vaikea vaihe ;) Kiitoksia vielä lenkkiseurasta ja rapsut pojille <3 :)

    VastaaPoista