maanantai 18. marraskuuta 2013

Jyväskylä KV

Jyväskylän näyttelystä selvitty ja toivutti (10 tunnin yö-unet siihen tosin vaadittiin ;)) Kiva ja rattoisa reissu ja seura ihan loistavaa, mutta silti ei ihan heti tee mieli lähteä millekään pidemmälle reissulle..Tuntuu niin turhalle käyttää monta tuntia päivästä vaan autossa istumiseen...

Leenan ja Lucy-bortsun kanssa siis starttattiin sunnuntai aamusta matkaan ja näyttelypaikalla oltiin nuorten luokan urosten aikaan. Tässä vaiheessa oli jo selvinnyt, että tuomari on varsin tiukka ja erityisesti koosta, 40-senttisiä uroksia oli rankaistu koostaan jopa hyl:n verran. Hups, olin kyllä varautunut huonoon tulokseen, mutta en sentäs ajatellut, että hyl mentäisiin hakemaan!! :O Saana kun ei ole EH:ta huonompaa saanut sitten vuoden 2005, niin tuppaa välillä unohtumaan, että onhan tuo sen koko periaatteessa ihan isomman mittakaavan virhe näyttelymaailmassa...No eipä se hyl muuta rumenna kuin koiranetin tilastoja! Koira on ihan yhtä kaunis, hieno ja upea kuin ennenkin, joten mitäpä moista murehtimaan! Näyttelytulokset nyt on ehkä maailman pienin ja turhin asia, josta kannattaa huonoa mieltä saada, joten hyvällä, positiivisella mielillä jäätiin siis odottelemaan omaa vuoroa :)Kehäkuvia ei ole, joten kuva parin kuukauden takaa :)
Kuva Eija Tienhaara

Tuomarina toimi kasvattajatuomari Anna Albrigo Italiasta. Oikein ystävällinen ja herttainen täti, joka käsitteli koiria tosi kauniisti :) Saanan korvat oli taas ihan vallattomat..Ennen olen saanut ne kehän ajan pysymään edes joten kuten alhaalla, nyt en senkään vertaa ;) Muuten kaikki meni hyvin ja Saana esiintyi kuin suurikin näyttelytähti! Neidin kanssa on ilo olla kehässä :) Tuomari hymyily koko ajan tutkiessaan Saanaa pöydällä. Ja liikkeiden aikana. Ja vielä sanellessaan arvosteluakin :) Tässä vaiheessa olin jo aika varma, että ei me kyllä hyllyä saada, ei sillä hymyilyn määrällä ;) Mutta silti olin melkoisen äimistynyt, kun tajusin, että tulos oli EH, ohhoh :D Ei ollenkaan huonosti isolla koolla ja niillä terhakkaasti pystyillä korvilla!! Saana se osaa edelleen hurmata tuomareita :) Arvostelu oli seuraavanlainen:

"13-vuotias (samoin kyllä almost). Hieno, feminiininen narttu, vaikkakin isokokoinen. Hieman pitkä runko. Feminiininen pää. Valitettavasti melko pystyt korvat. Hyvät silmät ja suloinen ilme. Oikeanlainen ylälinja. Hieman lyhyt olkavarsi. Hyvät kulmaukset takana. Edelleen hyvä liikkuja"


Ilme on kyllä suloinen, ei voi kieltää :)
Kuva Eija Tienhaara

Että semmoinen reissu :) Kiitokset vielä kivalle reissuseuralle!! Siinä oli tän vuoden näytelmät ja ensi vuonna sitten uudet koitokset :) Huomenna ois vapaapäivä ja kaverilenkki, kampaaja ja toinen kaverilenkki tiedossa, jeejee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti