sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pick yourself up and dust yourself off and back in the saddle!

Ulkona on syksy ja sen kyllä huomaa! Alan olla ihan kypsä joka lenkin jälkeiseen tassupesuun...Eikä tuo sateessa lenkkeilykään mitään maailman kivointa ole!! Mutta sateesta huolimatta ollaan lähes joka ilta heitetty normi kylän ympäri lenkki, ihan vaan syystä, etten viitsi nähdä sitä pesemisen vaivaa jonkun vaivaisen puolen tunnin happihyppelyn takia. Ollaan sitten edes kunnolla rapaisia, kun kerran suihkuun asti pitää vaivautua :) Nyt saisi kyllä lumet ja pienet pakkaset jo tulla, kiitos!!

Kavereita ollaan treffattu, niin uusia kuin vanhoja :) Viikko sitten typsyt pääsi herraseurassa lenkille, kun käytiin Marin ja poika-poppoon kanssa heittämässä järvenpohjan lenkki, vesisateessa kuinkas muuten ;). Tytöt oli kyllä varsinaiset siveyden sipulit, eivätkä intoutuneet rallaamaan poikien kanssa yhtään...Jospa ensi kerralla sitten!! Sateesta huolimatta rattoisa lenkki, kiitos vielä kivalle seuralle :)

Eilen saatiin taas uusia ystäviä, kun maustepoikien lisäksi poppooseen liittyi Jaana kera Talian, Nupun ja Sissin. Ihana kierros Pilvijärven kauniissa maisemissa ja Tipikin löysi sielun siskon pari-vuotiaasta Sissistä. Jaana totesi, että Tipiä ei uskoisi neljävuotiaaksi, kun on niin pentumainen...Niimpä, samaa mietin tuossa äsken kun neiti, jälleen kerran, oli silpunnut tyynyn alta löytämänsä nenäliinan... Semmoinen se Piipa on, ikuinen ipana..:) Kiitokset jälleen mahtavalle seuralle!!

Tällä viikolla ei ehditty aksatreeneihin, mutta viime viikon ohjatuissa käytiin toteamassa, että ainakin me osataan vippailla :) Vippaus oli siis yhtenä treenattavana ohjauskuviona radalla ja kerrankin voin todeta, että me oltiin aivan loistavia ;) Tipihän on kuin syntynyt vipattavaksi..:D Me tehtiin vippaus (vahingossa tosin) jopa semmoiseenkin kohtaan mihin olin alunperin suunnitellut jotain ihan muuta ja loistavasti toimi! Kouluttaja nauroi, että hän kauhulla katsoi miten meidän käy, kun olin ihan väärällä puolella ja sit me vaan vippailtiin itsemme eteenpäin :) Kuulemma hyvä ohjauskuvio hallita, koska sillä voi joskus pelastaa radan jos on ihan myöhässä alkuperäisestä suunnitelmasta...Daa eli ohjaus joka on kuin tehty mulle :D Jotta tasapaino säilyy, niin toki me sitten vähän kämmäiltiin muitten ohjausten kanssa, mutta kokonaisuutena kivat, onnistuneet treenit!

Niin kivaa kun aksaaminen onkin, niin tuo kisaamispuoli multa meinaa aina vähän unohtua...Ollaan tänä vuonna käyty vissiin seitsemät kisat: Lohjalla toukokuussa, juhannuskisat, parit purina openit, shelttimestikset elokuussa, piirimestis joukkuerata ja sitten viime viikonloppu. Mä ehkä tarvitsisin managerin :D Sitä odotellessa onneksi on ihania ystäviä, jotka muistuttelee (ja potkii toimimaan!). Tosiin sanoen Marillan innoittama ilmoitin Tipin kahteen starttiin Ojankoon. Nää piti olla kimppakisat, mutta Mila mokoma meni aloittamaan juoksunsa muutamaa päivää ennen, höh :/ Marilla lähti kuitenkin kannustamaan meitä, mikä oli ihan super-kiva juttu. Oli niin ihanaa nähdä ja jutskailla pitkästä aikaa. Myös Mikaela oli kisaamassa Taon kera, joten nää oli oikein superkivat kisat :) Ihan parasta lämppä, jäähkä ja kisaseuraa, kiitos vielä tytöt!!!

Itse kisoista sitten..eipä taas voi muuta sanoa kuin, että mulla on kyllä maailman surkeimmat kisahermot :D En vaan millään saa pidettyä pakkaa kasassa kisatilanteessa, huoh! Oli taas melkoista räpellystä!! Mutta jos ei muuta, niin olin mä sentään ainakin tosi rohkea ja yritin tehdä perjättöjä molemmilla radoilla...Hus pois mukavuusalueelta :D Eihän ne oikein onnistuneet (olin ihan myöhässä ja yhden epäonnistuneen seurauksena jopa hyllytettiin), mutta oli tää kuitenkin askel eteenpäin!! Siitä se lähtee, että uskaltaa edes yrittää!! Kyllä me vielä joku päivä saadaan se onnistumaan myös kisatilanteessa!! Ja rengas menee nyt treenattavien listalle, molemmilla radoilla Tipi hyppäsi sen sivusta...Videoita en laita, vaikka mulla ne onkin. Mun ohjaus on vaan niin kamalaa katsottavaa, etten halua itsekään nähdä :D

Että semmoiset kisat! Treeneisssä me ollaan sentään edes toisinaan ihan hyviä. Tuntuu, että kisoissa me ollaan vaan tasaisesti aina huonoja :D Ehkä tää on taas sitä kisarutiinin puutetta? Tekisi niin mieli ilmota Tipi nyt muutamiin kisoihin, mutta sillä pitäisi alkaa juoksut any day now...Joten ehkä se on vähän tyhmää!  Ja näin kun sanon, niin se varmaan venyttää juoksuväliään parilla kuukaudella :) Toisaalta saahan noista sitten rahat takaisin, jotta kattellaan...:)

Sellaista tällä kertaa, heippa!

1 kommentti:

  1. Nyt sitten vaan kisahermoja kehittämään eli ilmoja vaan menemään! :)

    VastaaPoista