keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Aksaillen

"Autuaita ovat he, jotka osaavat nauraa itselleen,
koska heiltä ei tule hupia puuttumaan" :D
-Aino Suhola-

Perjantaina oltiin (kolmen viikon tauon jälkeen) pitkästä aikaa ohjatuissa agitreeneissä. Rata oli oikeen viimisen päälle vauhtirata. Jo rataantutustumisessa tiesin, että ei tule olemaan mikään pala kakkua meille;) Tiesin myös, että meillä tulee olemaan niiiiin hauskaa! Luukutusradat on vaan ihan parhautta :D Ei me nyt ihan surkeita oltu, vaikkei varsinaisesti loistettukaan, ja saatiin ainakin juosta:) Mä tipuin aina suorilla putkilla kyydistä ja Piipan mielestä poispäinkäännös kepeiltä putkeen oli ihan älytön ohjaus :D Kai siellä ihan sujuviakin pätkiä oli, kun kouluttaja totesi, että ollaan me kehitytty sitten viime näkemän. Meno ei kuulemma ole enää niin hulvatonta kuin joskus. Ihanan positiivista ja kannustavaa!! Ehkä meidän radoilla vallitseva kaaos alkaa muuttua hallituksi kaaokseksi ;) Kiitokset Suvi-kouluttajalle ihanasta radasta ja kivasta treenistä!!
Näissä tunnelmissa oli hyvä jäädä odottamaan sunnuntain kisoja!


Pieni partiolainen valmiina tulevaan koitokseen!
kuva Eija Tienhaara

Sunnuntai aamusta sitten Marilla ja Mila kurvaili meille ja päästiin matkaan kohti Ojankoa ja vuoden vikoja kisakoitoksia :) Suurin odotuksin tietysti..no ei vais ;) Viime aikojen treenimääriin nähden en odottanut yhtään mitään!! Mutta agility on aina hauskaa, meni hyvin tai huonosti:) Meillä oli kaksi agirataa ja tuomarina Anne Viitanen. Eka radalla Piipa varastaa lähdön(hemmetti!). Hyppää(tippuu?) keinun puolivälissä kiitos mun kökkerö-valssin siinä ennen ja huonon lähetyskulman, luulisin? Parille muullekin sama virhe samassa kohtaa..Kepeillä huitaisu, jota koira ei lue=kielto. Ja keppien jälkeen taas yksi onneton valssi, joka vie Tipin väärälle esteelle ja hyl ansaittu. Loppurata puhtaasti. Kokonaisuutena kuitenkin ihan sujuvaa menoa, vaikka virheiden luettelu saakin sen kuulostamaan kaikelta muulta ;)


Jalat aina tukevasti maanpinnalla! Eiku... ;)
Kuva Eija Tienhaara

Toka radalla liian aikainen poistuminen keinulta ja renkaasta sivusta läpi (jälleen kerran), mutta muuten puhdasta menoa (Mä unohdun kyllä väärälle puolelle yhdessä pätkässä ja Tipi pyörii yhdellä putkella, mutta niitä ei lasketa kun ei tullut virhettä). Ja ah, niin hyvä mieli, kun homma pysyi noin hyvin kasassa! Tällä radalla en myöskään varmistele ollenkaan niin paljon kuin tuolla ekalla :) Hyvä minä!!

Kaipa nää videot kehtaa julkaista :)

Ojanko 2.12.2013


Taitava pieni sininen!
Kuva Eija Tienhaara

Miljoonat kiitokset jälleen Marillalle ja Milalle matka- ja kisaseurasta! Ja olipa ihanaa nähdä myös Mikaelaa ja poikia! Kisailua ihan parhaassa seurassa siis jälleen kerran, kiitos tytöt :) Otetaan pian uusiksi!!


Koska mennään taas?
kuva Eija Tienhaara


1 kommentti:

  1. Haha, vai hallittu kaaos :D Olette te oikeasti kehittyneet sitten viime näkemän. :) Kiva, jos tykkäsit treenistä!

    Hienoja pätkiä noilla radoilla! Osin irtoaakin hienosti! Hyvältä näyttää siis!

    VastaaPoista