tiistai 15. heinäkuuta 2014

Vauhti viikonloppu!

Lauantaina suunnattiin Sanin ja Tipin kanssa Espooseen. Tokokokeeseen. Pitäähän sitä lomallakin vähän duunia tehdä :D Niin helteinen kun koko viime viikko olikin, niin lauantaille osui pilvinen ja tuulinen sää. Oli suorastaan kylmä (helteiden jälkeen ei tullut mieleen ottaa pitkähihaista mukaan), mutta tää oli ehdottomasti parempi tokoilu sää kuin se paahtava helle. Tuomarina oli Riikka Pulliainen ja liikejärjestys sekoitettu. Myös alokas-luokassa, joka oli hauskaa! Tuomarit voisi harrastaa tätä useamminkin!

Ensin päästiin kehään Sanin kanssa ja alku oli tosi lupaava :) Paikallaanolosta ja tunnarista kympit. Siitähän ei sitten päässyt kuin alaspäin.. Kaukot meni ihan plörinäksi. Sani nousi ekan vaihdon vasta tokalla käskyllä (hyvin epätyypillinen moka Sanilta, joka yleensä yrittää ennemminkin vähän liian paljon kuin liian vähän). Sit niitä tyypillisempiä juttuja, ennakointia, käskyjen sekoittumista...Tuomari sanoi, että Sani taisi omasta mielestään tietää paremmin missä järkässä liikkeet menee ;) Metallinoudossa lähti vasta tokalla käskyllä. Eka käsky meni Sanilta jotenkin ihan ohi? Seuraaminen oli hieno ja alkaa olla paikallaanolon lisäksi meidän ainut pomminvarma liike nykyään. Tätä ei ehkä olisi kannattanut sanoa ääneen...!:D Luoksetulossa valui seisomisessa ja maahanmenoon tartti kaksi käskyä. Hyppynoudossa annoin lisäkäskyn, kun meinasi taas!!! tulla ohi? En tajuu mikä juttu tää on, kun treeneissä onnistuu aina! Liikkeestä istumisessa teki tosi hienon liikkeestä seisomisen. Ja hieno ruutu, paitsi vasta kolmannelle käskyllä maahan eli nollaksihan se meni. Kokonaisvaikutuksesta kuitenkin 10 :)

Tässä vielä pisteet:
Paikkamakuu 10
Tunnari 10
Kauko-käskyt 6
Metallinouto 8
Seuraaminen 9,5
Luoksetulo 6
Hyppynouto 8
Istuminen 0
Ruutu 0
Kokonaisvaikutus 10
VOI 3, 208p

Sanin koevideo

Pieni timantti-tyttö!
Kuva Kirsi Tuominen

Sitten oli Piipan vuoro päästä estradille. Mun suuret suunnitelmat treenata paikallaanoloa joka ilta ennen koetta ei sitten ihan toteutuneet...Ne jokuset toistot mitä tehtiin, niin kotona kuin treeneissä, onnistui kuitenkin joka kerta! Se ei vaan riittänyt. Pipa nousi vikaksi puoleksi minuutiksi istumaan, joten pisteitä paikkiksesta vaatimattomat 5. Loput liikkeet suoritettiin tosiaan vaihdetussa järjestyksessä.

Ekana tosi hieno hihnassa seuraaminen. Eihän se vielä Sanin tasoa ole, mutta jo ihan erilaista kuin viime kokeessa. Käännöksistä (täyskäännöstä lukuunottamatta) saatiin tuomarilta vallan erikoismaininta :) Luoksetulosta kymppi ja tuomarin kehut erittäin suorasta perusasennosta. Hypylle meno oli taas aika tahtojen taistelua, kun meinaa karata...ja vähän teki mieli hypätä takaisinkin, mutta tyytyi vaan läpsyttämään hyppyä tassulla. Liikkeestä maahanmeno oli niin hieno, että tehtiin se uudestaan myös liikkeestä seisomisen kohdalla ;) Hihnatta seuraamisessa käännökset tällä kertaa vähän leviää ja lopun perusasento jää taas suorittamatta. Kokonaisvaikutuksesta Tipillekin 10 :) Tää tuomari selvästikin tykkää iloisista pienistä shelteistä!

ja ne pisteet
Luoksepäästävyys 10
Paikallaanolo 5
Hihnassa seuraaminen 9,5
Luoksetulo 10
Hyppy 9
Liikkeestä maahanmeno 10
Liikkeestä seisominen 0
Hihnatta seuraaminen 8,5
Kokonaisvaikutus 10
ALO 2, 156p

ja Tipin koevideo

Neljä pistettä jäätiin ykköstuloksesta, mutta kokonaisuutena tää koe oli musta parempi kuin kumpikaan noista joissa saatiin ykköstulos! Ja nyt päästään shelttimestaruuksissa kisaamaan vielä alokas-luokkaan, se on ihan tosi jees juttu :)

Mun viisas ja kaunis pieni sininen!
Kuva Eija Tienhaara


Sunnuntaista nautittiin vähän toisenlaisten touhujen merkeissä, kun saatiin kutsu Reetan mökille. Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä meidän ihana sunnuntaipäivä kuvin.

Rantavahti
 
Hymyilyttää, kun aurinko paistaa ja elämä on ihanaa!
 
Kaloja näkyvissä?
 
Sisko ja sen veli
 
Koko lauma! Kyllä, Kanelikin on kuvassa ;)
 
Hönöset
 
Keppisankari ja muori Mahtava :)
 
Isäntäväki!
 
Hymytyttö!

Tilli on avoimien ovien mies! Lukko haukuttiin mennen tullen :D
 
Nyt päästiin asiaan! tuumaa Tipi
 
Lentävä sininen!

ja taas mennään!

Tipi osaa myös vesihiihtää :D
 
Jos osaisin, niin photoshoppaisin neidille sukset :D

Sani ei innostunut loikkimaan, vaan vaati päästä prinsessakyydillä veteen. Sanista rauhallinen lipuminen ees ja taas on kaikista ihaninta :)


Puuhapäivän jälkeen maistuu päikkärit!
 
Kiitos vielä kutsusta Reetta!! Oli ihan huisan ihana päivä :)
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Kivan näköistä tekemistä. Harmi, että ykköstulos jäi noin lähelle, mutta kuitenkin kauas. Ihana tuo Tipi, kun läpsäytti esteeseen: enkö mä tosiaankaan saa hypätä???!!! :) Tuon tuomarin kokeeseen pitää mennä, jos joskus saatais vaan paikkis kuntoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Harmittavan lähelle jäi, mutta jospa vaikka onnistuisi shelttimestaruuksissa...?! Tätä tuomaria voin kyllä suositella erittäin lämpimästä, meidän ihan ehdoton lemppari-tuomari tällä hetkellä!! :)

   Poista
 2. Oih! Multa on vallan lipsahtanut ohi tämä kiva päivitys! Mahtavaa, kun kävitte! Ens kesänä taas uudestaan, eikös?

  VastaaPoista