sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Jotain pientä

Käytiin eilen aksaamassa Marin ja Kirpan kanssa. Mari kokeili Tipin ohjausta ja ei kyllä uskoisi, että nää kaksi on ekaa kertaa yhdessä radalla!! On se helppoa kun sen osaa...:)

Marin ja Tipin agidepyytti

Mun ja Tipin meno tuli myös videolla, mutta jää nyt julkaisematta (miten noin lyhyen radan voi unohtaa 4 kertaa!?!) :D Kiitos seurasta ja handlauksesta, oli niin mukavaa!

Ja Kuje noutaa! Ei käskystä, mutta oma-aloitteisesti :D Nappasi tyttöjen kapulan, joka oli unohtunut tuolille ja vei kuin suuren aarteen pesäänsä. Nouto siis tuskin tulee olemaan ongelma, luopuminen ehkä ;)

kuva Eija Tienhaara

Tällaisen poppoon kera tänään aamulenkillä katsastamassa laguunin maisemat. Mulle tulee kuvasta ihan mieleen se lasten laulu..."meitä on niin monennäköistä, on pitkää ja pätkää ja eriväristä.." :D Rattoisassa seurassa pari tuntinen hujahti hetkessä. Sen jälkeen muut jäi nukkumaan ja me Tipin kanssa jatkettiin vielä 1,5 tunniksi metsäilemään kera Mariannen, Minnin ja Robinin. Löysin elämäni ekat suppikset (jee!) ja saatiin vähän pohdittua ja pähkättyä meidän tulevaa koitosta, joka jännittää jo nyt (siitä enemmän sitten myöhemmin, ehkä.. ;)).Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti