torstai 28. helmikuuta 2013

Voi mikä ihana yhdistelmä!

Vapaapäivä ja aurinko, nimittäin:D Akkujen latausta aurinko-energialla ja ihan tupla-annoksena kun paisteli viime viikolla sekä torstaina että sunnuntaina, mun molempina vapaapäivinä siis!! Harvinaista ja niin ihanaa!!

Torstaina käytiin 2,5 tunnin peltolenkki kera Ilsen ja issikka-tyttöjen:)
 
Me ei juuri pysähdelty kuvaamaan, joten kuvasaalis jäi aika pieneksi. Mutta kyllä oli mahtavaa kulkea pitkästä aikaa auringonpaisteessa! Auringolla on ihan valtava positiivinen voima:)
 
Sunnuntaina kaverin kanssa Vaakkoissa tällaisissa maisemissa:
 
Huomaa, että kuvailut on olleet pitkään tauolla..neidit ei yhtään muistaneet miten mallina ollaan, paitsi Saana-linssilude:D
 
"Ei varmana katota kameraan!!" :D
 
Saniainen
 
Saanu
 
 
Ja päivän luontotehtävä: etsi kuvasta koira? ;)
 
 
Doboilu (eli pallojumppa) startattiin viikko sitten ja tänään oli jo toinen kerta...Sanille tehtävät on tähän asti olleet ihan pala kakkua:) Samaa ei voi sanoa omistajastaan;) Doboilussa siis sekä koira ja omistaja jumppaa palloilla vuorotellen ja välillä vähän yhdessäkin...Kurssin päättyessä mulla pitäisi siis olla (ainakin lähes!) yhtä hyvät syvät lihakset kuin Sanilla...we'll see;)
 
Perjantaina Piipa pääsi liitämään tällaista vauhtirataa:
 
 
Putki-puomi erottelussa puomin vetovoima oli taas huomattava, joten esteillä 2-3 saatiin hetki hinkata, kun taas 11-12 sujui kuin tanssi vaan:D Viitos-hypyn poispäinkäänös oli aikas makee, tää on yks Piipan bravuuri ja keppien haku oli nätti heti kun lakkasin huitomasta käsillä ja käskytin yksinkertaisesti näyttämällä koiran puoleisella kädellä. Piipa kyllä osaa kun sille vaan annetaan järkevät ohjeet;) Esteelle 13 irtosi niin kivasti, että ehdin hyvin (tai no ainakin ehdin;)) tekemään persjätön 14 jälkeen, vau mulle:D A:lla mua taas vähän hirvitti, en taida päästä siitä viime kevään törmäilystä ikinä yli...Onneksi Piipa on semmoinen rämäpää, ettei sitä hetkauta, tasoittaa tätä mun pehmeyttä:) A sujui siis ihan ilman ongelmia, mulla vaan sydän jättää joka kerta lyönnin väliin, kun Piipa suorittaa sitä:( Joka tapauksessa ihanat treenit ja mä niin tykkään tehdä ratoja joissa koira pääsee paahdattamaan!! Ihan parasta!!
 
Ja loppuun vielä pari pentukuumeisten kidutuskuvaa;) Parisen viikkoa sitten maailmaan putkahti lisää willejä walkoisia, joita viime viikonloppuna kävin lällyttelemässä:) Paljon onnea vielä ihanasta triosta Heidi ja Kuura!!!
 
Huhu, Taru ja Tosi
 
 
Vadelmatassut
 
Myös Nuppusen kenneliin syntyi pari päivää sitten uusia pikku-Nuppusia, onnea, onnea, onnea oikein kovasti, vielä tätäkin kautta!! :)  Vaikka meidän pentulaatikko jäikin tyhjäksi, niin onneksi pääsee muiden pentulaatikkojen reunalle notkumaan!! Ihanaa saada vähän pennuntuoksua tähän kevääseen kuitenkin..:)
 
Ihanaa perjantaita kaikille!! Voi kun viikonloppuna paistaisi taas aurinko:) 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti