sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Ihanat, ihanat treenit!

Perjantaina taas aksaamassa. Suvi oli suunnitellut (kuulemma ihan meitä ajatellen) radan jossa teemana paljon leijeröintiä, irtoomista, koiraan luottamista...Näytti tosi haastelliselle, mutta ajattelin, että onnistuu jos pilkotaan pieniin pätkiin ja palkataan paljon...olin väärässä! Tipille ongelmaa tuotti ainoastaan pussille leijeröinti, muuten suurin ongelma olin minä, kun jäin vähän väliä suu auki tuijottamaan Tipin menoa :) Varsinkin alun leijeröinnin (kaksi hyppyä ja putkeen, puomin takaa ohjaten) en olisi never-ever uskonut onnistuvan ja se meni heti ekasta kerrasta!! Jestas, koska me on tällaista opittu? Samoin kahden hypyn leijeröinti putken takaa ja putkesta putkeen leijeröinnit eivät tuottaneet niin mitään ongelmaa... Nähtävästi tuollainen kaukaa ohjaaminen sopii Tipille enemmän kuin hyvin! Ihan huikeeta, saisko tätä fiilistä purkitettua ja säilöttyä? :)

Pussille leijeröinti (puomin ja putken takaa) oli sitten se ainut kohta joka ei vaan onnannut. Pallon kanssa saatiin tämäkin kohta onnistumaan, mutta ilman ei vaan millään. Pussi on selkeesti Tipille vielä sen verran epävarmempi este, että se tarttee mut lähemmäs ohjaamaan. Lopuksi tehtiin koko rata kahta vikaa estettä(pussi ja hyppy) lukuun ottamatta kerralla nollana läpi!! Jälkeenpäin vähän harmitti, etten tajunnut pyytää videoimaan tota meidän vikaa suoritusta...:( Siitä olisi saanut aivan loistavan tsemppivideon niihin hetkiin, kun ollaan taas sössitty jollain kisaradalla :D

Ihan tuntuu, kuin oltaisiin vähän kehitytty, ehkä se treenaaminen oikeesti kannattaa ;) No tosin ajattelin ilmoittaa Tipin kisoihin, jotta eiköhän me sieltä saada taas kunnon palautus maanpinnalle ;) Siihen asti nautin näistä ihanista onnistumisen hetkistä mun ihanista ihanimman aksakaverin kera :)

Loppuun vielä vähän lenkki-iloittelua. Kaikki kuvat on ottanut Eija Tienhaara :)Ystävän kanssa on ihana viilettää!!
 

Hurjaa menoa :)
 

 
 

Riekkujaiset
 
Kuono kohti uutta viikkoa, kivaa sellaista kaikille :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti