keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Miksei aina voi olla perjantai, se on viikon paras päivä...

...paitsi tällä viikolla se oli ehkä kuitenkin maanantai :D Mulla oli siis maanantaina vapaapäivä, joten aamupäivästä 2,5 tunnin peltorallatus Ilsen ja issikoiden kera..Aurinko paistoi ja linnut lauloi (kiuru ainakin, joten kuukausi kesään siis!!), niin ihanaa!!


Jesta näissä kuvissa on hirveet värit, mutta kun ovat niin täynnä iloa ja riemua :D
 
Seriffi ja ylin järjestyksenvalvoja.. ;)
 
Kevään väri? :D
 
Rapa-rinsessat :)
 
Se pakollinen edustuskuva!
 
Pipa, tässä vaiheessa vielä yllättävän siistinä ;) Ihan kuin tuo neidin merleväri olisi vähän puhdistunut...tää on toki se parempi puoli, mutta silti...:)
 
Iloinen neiti Tipitii!
 
Kivalla päivällä oli myös kiva ilta, kun suunnattiin jälleen Lohjalle Jennan treeneihin :)
 
Illan rata näytti tältä
 
 
Meidän onnistuneiden treenien putki jatkui!! Miten tästä on yhtäkkiä tullut näin helppoa :) Alku oli kuulemma joltain parin viikon takaiselta Viitasen Annen 3-luokan radalta. Putkesta 5-hypylle kokeiltiin ensin putkijarrun kera, no problem, hyvin kääntyy!! Jenna kehui taas Tipin kropanhallintaa ja taitoa kääntyä niin pienesti nopeasta vauhdista:) Kokeiltiin myös leijeröiden kakkoshyppy, hyvin toimi ja oli kyllä se hauskempi vaihtoehto, kun koira sai vaan painattaa :) Loppuradan kanssa ei mitään ihmeempää ongelmaa, vähän meinasi mennä taas varmisteluksi mun osalta, joten keskityttiin siihen täysillä liikkumiseen. Osasin, ihanata :) Jenna sanoi, että meidän kannattaisi ottaa nyt kunnon kisarupeama, että saadaan vietyä tuo treenien varmuus ja osaaminen myös sinne kisaradoille!! Ne kun ei tule muuta kuin kisaamalla!! Tuo on varmasti ihan totta ja Piipa onkin nyt ilmoitettu kisoihin, iiiks :D
 

1 kommentti: