keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Tipin pentu

Tipi synnytti maanantaina pennun. Pennun nimi on Täplis sen erikoisesta värityksestä johtuen :)



Isä lienee jonkin sortin leopardi? :D


Eilen illalla Piipanen teki 15 minuuttia pesää pennulle mun tyynyn viereen...Odotan siis jo kovasti luovutusikää ;) Onneksi täplis ei muuten kauheasti häiritse meidän arkea. Sisällä Tipi sitä kuljettelee ees taas, mutta ulos lähtee kyllä mielellään ilmankin. Sanotaan, että valeraskauden oireet pahenee vanhetessa. Pitää kyllä paikkansa Tipin kohdalla jolla ei ekaan kolmeen vuoteen ollut minkäänlaisia valeraskauksia. Ja tää on ensimmäinen kerta, kun sillä on ihan varsinainen "pentu", neidin ollessa siis liki 6vee. Sterkkaus ois ohjelmassa joskus tän vuoden puolella...

Maanantaina käytiin taas aksaamassa Jennan opissa. Mari kuvasi meidän toisen pätkän menoa, kiitoksia vielä! Kuten aiemmin kirjoitin, meillä on ollut vähän motivaatio hukassa ja ei olla juur jaksettu treenailla. Ja näkyyhän se. Molemmilla taidot vähän ruosteessa, mutta mitä sen väliä kunhan on kivaa :) 


 Viime viikon vapispäivänä ei aurinko paistellut (taaskaan), mutta kamera pääsi silti mukaan lenkille. Hauskanpitoa talven ihmemaassa :)










Näiden kuvien myötä iloista viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Vihdoin minäkin näin Täpliksen! Jännityksellä ja innosta puhkuen olen odottanut kuvia tästä pikku "riiviöstä" ☺️

    VastaaPoista