sunnuntai 15. marraskuuta 2015

You can get it if you really want

But you must try, try and try. Try and try...

Joten eikun yrittämään. Tipi on siis ilmottu aksakisoihin. Ja ihan itse meinaan ohjata :) Itsevarmasta otsikosta huolimatta en odota nollaa, mutta jonkinlaista onnistumista toivoisin kyllä, semmoisia hyvänmielen ratoja, että tekis mieli mennä taas uudestaan! :)

Aikaa sitten kysyin kaverilta haluisiko hän ohjata Tipiä kisoissa. Sanoi, että toki, sitten kun Tipi on kolmosissa. Mutta mun on itse tehtävä se viimeinen luvanolla ja nostettava itse Tipi kolmosiin, koska se on vaan niin ainutlaatuista ja jos joku muu sen tekisi, niin mua varmasti harmittaisi myöhemmin. Viime viikonloppuna Leena melkein nosti Tipin kolmosiin ja mä tajusin, että kaveri on ihan oikeassa! Se ei vaan ois tuntunut ihan samalta...Jotta meni syteen tai saveen, niin yhdessä töräillään :)

You can get it if you really want...
-so don't give up now!

Tää viikko on mennyt aika iisillä aikataululla. Osittain pakon sanelemana, kun mulle iski viikon puolivälissä flunssa, ehkä se viime viikko oli vaan liikaa...Sen verran ollaan kuitenkin ehditty, että Kuje kävi tehosterokotuksilla. Käytiin ottamassa ne vallan Ohkolassa asti, syystä että samalla Kuje pääsi treffaamaan Zombie-iskän. Kyllä niistä samoja piirteitä löytyy ja molemmilla on myös se niin suloinen luonne :)


Kuje näki myös elämänsä ekat hevoset. Oli ne isoja ja hurjan kiinnostavia. Vähän jännittäviäkin...

Tango ja Kuje treffaa

Alkuviikosta meillä töissä kävi ihan huisan pikkuisia vieraita eli russeli-kuusikko Herkkuset. Kuje suhtautui pieniin ihan mielettömän ihanasti ja lempeästi. Kovin erikokoiset pennut on noin yleensä se pahin mahdollinen yhdistelmä, kun on massaa mutta ei järkeä...Mutta Kuje ei yhtään jyrännyt, tai höykyttänyt tai mitään sellaista. Se kävi maahan makaamaan ja leikitti pentuja sieltä käsin. Ihan kuin se olisi tajunnut, että nää on niin pieniä että niiden kanssa ei voi leikkiä mitään rajuja leikkejä. Harmi kun ei ollut kunnon kameraa mukana, nyt ois saanut tosi herttaisia kuvia. Tässä pari kännyräpsyä


"Hei kaverit, me selätettiin se :D"

Loppuun vielä muutama kuva tän päivän lenkiltä

2 kommenttia: