sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Karjaa KV

Tänään meillä oli pitkästä aikaa näyttelypäivä Saniaisen kanssa:) Pyörähdettiin kehässä Karjaan KV:ssa, jossa tuomarina Seamus Oates Irlannista. Matka- ja kehänlaita seuraksi sekä kilpakumppaneiksi kehään saatiin Nadja kera Pandan, Hipin ja Flown:)

Kuva Riitta Vanha-Perttula

Tuomarin syynissä:)
Kuva Riitta Vanha-Perttula

Sanin esiintyminen sujui muuten vallan mallikkaasti, mutta liikkeet meni kyllä ihan pelleilyksi. En millään löytänyt oikeaa vauhtia viedä Sania ja neiti vuoroin ravasi ja vuoroin laukkasi. Meidän meno oli paikoitellen melkoista koikkaloikkimista. Liikkeitten osalta Sani ei kyllä nyt näyttänyt parastaan. Koikkelehtimisesta huolimatta saatiin kuitenkin ERI. Ja seuraavanlainen arvostelu:

Pleasing head. Good earset. Dark eyes. Good expression. Good bite. Good lenght of neck. Well laid shoulders. Deep chest. Strong topline. Good bend of stifle. Moving ok.

Kuva Riitta Vanha-Perttula

Kattokaa mikä tukka Sanilla! Kerrankin päästiin kehään täydessä turkissa:D Tosin mun makuun sitä on melkeen jo vähän liikaakin, nyt saa alkaa karvanlähtö!;)
Kuva Riitta Vanha-Perttula


Meidän matkaseuralla olikin sitten astetta onnistuneempi päivä:) H:ta hakemaan tulleelle Hipille AVO ERI2, SA ja melkein vara-SERT ja Pandalle VET ERI2, SA. Niin mahtavaa, paljon onnea Nadja ja tytöt!!:D

Vallan kiva päivä! Oli hurjan mukava nähdä kaikkia tuttuja ja ihailla hienoja koiria. Ja parkkiin ohjaajat oli muuten tässä näyttelyssä ihan harvinaisen mukavia ja kannustavia;) Sääennustuksissa luvatut rankkasateet ja ukkosetkin jäivät lopulta pariin pisaraan vettä joskus puolen päivän tienoilla:) ja enempi vettä alkoi sadella vasta kun oltiin päästy autoon ja kotimatkalle. Isot kiitokset Nadjalle ja tytöille kivasta seurasta!! Ja suuren suuret kiitokset Riitalle kuvista!! Niin kiva saada näitä kuvamuistoja:)

Illasta käytiin vielä Heidin ja russelityttöjen kanssa uimassa ja sen päälle reilun tunnin remmilenkki Ilsen, Nupun ja Helmin kanssa. Ehkäpä mä huomen aamulla saan nukkua vähän normaalia pidempään;)

Loppuun vielä vähän ikävämpi juttu, joka toivottavasti ei ole mitään vakavaa!! Huomasin jokunen päivä sitten, että Tipillä on pienen pieni patti toisen reiden taka-osassa. Ei siis mikään kasvain-patti vaan se näytti niinkuin siihen olisi osunut jotain (keppi, toisen koiran kynsi..). Laitoin siihen rasvaa, enkä huolestunut asiasta enempää. Tipi sitä aina välillä yrittää nuolla, mutta lopettaa kun kiellän. No nyt illalla huomasin, että patin ympärillä on punainen rengas...sellainen mikä punkin pureman ympärille tulee:(( Netistä löysin jotain keskusteluja, joissa sanottiin, että tuollaiset ei ole koiralla vaarallisia, mutta oman mielenrauhan takia käyn huomenna näyttämässä sitä lääkärille! Kun ei nyt olisi mitään vakavaa!!! Voi huokaus:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti