sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Takaisin arkeen...

Siinä se sitten oli tän vuoden kesäloma...Hyvin olisin voinut lomailua vielä jatkaa, mutta kaikki kiva loppuu aikanaan. Huomenna siis takaisin työmaalle.

Viikonloppuna saatiin sitten lopulta niitä helteitä mitä niin moni on odottanut:) Täytyy sanoa, että tälleen pieninä annoksina ihan kiva, mutta oon kyllä iloinen, ettei koko mun loman ajan ollut tällaiset säät;) Viikonloppuna ei olla juuri muuta tehty kuin uitu, uitu ja uitu...Vuorotellen käyty laguunilla tai Firan kuopalla. Tässä muutama kuva meidän eiliseltä laguunireissulta kera Heidin ja Piitun, Kuuran, Karman ja vierailevan tähden Sulan kanssa. Kiitos uikkailuseurasta tytöt!


Saatiin melkein koko porukka samaan kuvaan, ainoastaan Saana puuttuu, se on rannalla vahtimassa:)


Kaksisuuntainen liikenne!


Wannabe-russeli Sani ja se lemppari uintikamu Karma:)


Piitu<3


Se paras tapa viettää hellepäivää!


Välillä oli vähän ahdasta;)


Porukan juniori Sula-neiti 6kk ekaa kertaa uimassa. Ja heti meni kuin kala vedessä, kerrassaan hauska tyyppi:D


Kuura näyttää miten vedessäkin voi ravistaa:D


Saana hoiti rantavahdin hommaa! Saana tulee kyllä vapaa-ehtoisesti kepin perässä veteen ja uikkaa ihan pitkiäkin matkoja keppiä hakemaan, mutta se ei ollenkaan ymmärrä tuollaista päämäärätöntä uinnin ilosta uiskentelua ympäriinsä;) Saanan mielestä, kun keppi on saatu, sen kanssa palataan rannalle ja jatketaan vahdintaa sieltä käsin:D


Samaan aikaan meidän kanssa rannalle osui myös tämmöinen tyyppi kera malinois-kaverinsa ja emäntänsä. Sulassa sovussa uiskenneltiin keskenään koko sekalainen seurakunta:)
Tipistä on tän kesän aikana kuoriutunut lähes ellei yhtä suuri vesipeto kuin Sanista:) Mä oon niin iloinen! Eilen neiti uikkasi yli puolituntia putkeen mun kanssa järvessä, niin parasta liikuntaa:D


Tänään Firalla neiti teki ekaa kertaa oikein kunnon uimahyppyjä veteen:) Amupäivällä kamera unohtui kotiin, joten illasta käytiin uusi keikka kameran kanssa. Alla todiste:


Täältä tullaan!


Plätsis!


Nää blogipäivitykset on olleet nyt tosi kuvapainotteisia, lomalla kun on niin hyvin aikaa kuvailla:)  Mutta lupaan, että jatkossa tulee muunkinlaisia päivityksiä;) Ja nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna ahertaa..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti