sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Mäntsälän näyttely

Käytiin Tipin kanssa tänään pyörähtämässä Mäntsälän näyttelyssä. Tää oli Piipasen eka näyttely tälle vuodelle, edellinen oli Seinäjoki viime vuoden lokakuussa:) Tuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen, jonka mielestä pieni sininen oli erittäin hyvä. Tällainen arvostelu saatiin:

Hieman lyhytrunkoinen ja korkeajalkainen narttu. Hyvä pään profiili, mutta kuono voisi olla täyteläisempi. Hieman lyhyt kaula. Hyvä selkälinja. Tarpeeksi tilava rintakehä, myös eturinnassa hyvin täytettä. Hieman painuneet ranteet. Hyvät takakulmaukset. Väri saisi olla puhtaampi, tummissa laikuissa rusehtava sävy. Yhdensuuntaiset liikkeet. Varma, rauhallinen käytös.
EH


Vähän pidempi runko ja lyhyemmät jalat ja mullahan olisi erinomaisen hieno...mäyräkoira ;D

Reetalle vielä kiitokset huippu-kivasta matka- ja kehänlaita seurasta ja mukava oli tavata muitakin tuttuja:)

Näyttelyn jälkeen hetki huilailua kotosalla, jonka jälkeen käytiin typsyjen kanssa nappaamassa Heidi ja russelijengi mukaan matkaan ja suunnattiin laguunille uimaan:) Lomaa ja heinäkuuta puolitoista viikkoa jäljellä ja mäkin sain lopulta talviturkin heitettyä:D Kunhan veteen pääsi, niin olihan se tosi lämmintä ja kun sinne kerran pääsi, niin millään ei ois enää viitsinyt tulla pois;) Puolisen tuntia pulailtiin vedessä kera innokkaan koiralauman:) Ja Tipi on kyllä niin aito pikku-Lassie<3 Uskollisesti neiti uikkasi koko ajan mun vierellä ja vahti, etten vaan huku, pieni paimenkoira<3 Suuren suuret kiitokset Heidi ja villit valkoiset, oli huisan hauskaa:D

Uinnin päälle vielä Märkiön lenkki kera mun äidin, Reetan ja maustepoikien:) Kyllä mulla oli ihanan rauhalliset ja onnelliset koirat, kun kotiin päästiin. Kiitos kivalle iltalenkki seuralle!!

Siinä se hurahti tää sunnuntai mukavissa merkeissä:) Ja ihanaa, että lomakin vielä jatkuu!!!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti