lauantai 7. heinäkuuta 2012

uusi blogi

Vuodatus ei toimi, eikä ilmeisesti meinaa toimia ennen elokuuta, joten me muutettiin tänne:) Ainakin nyt väli-aikaisesti...jos tää on kovin kiva, niin sitten ehkä kokonaan:)

Kesäloman ekaa viikkoa vietellään ja kyllä on ihanaa!! Ihanaa kun on aikaa:) Mulla on parit näyttelyt, agikisat ja kaverin häät suunniteltuna ja muuten olenkin pitänyt kalenterin tyhjänä. Se on ihan parasta, kun voi ex-tempore vaan keksiä jotain kivaa ja tehdä sen:)


Loman kunniaksi alkoi myös aurinkoiset ja lämpimät ilmat, joten lenkkeilyt onkin toteutettu lähinnä tällä tyylillä. Uusimmassa Canis-lehdessä luki, että 20-30 min uintia vastaa 3-4h maastolenkkiä, joten varsin tehokasta liikuntaa tää on:)


Uiminen on kivaa ja kavereitten kanssa vielä kivempaa:D


Sani the wannabee-russeli:)
Eilen kävin kattomassa tällaisia pieniä<3 Voiko suloisempaa olla<3 Kiitos Kati ja Jani!

Syypää sun hymyyn


Juhannuksena(perjantaina ja lauantaina) käytiin Piipan kanssa aksaamassa 4 startin verran Turussa. Matka- ja kisaseuraksi saatiin Heidi Kuura ja Karma, kiitos tytöt huippuseurasta!! Tuloksina 3xhyl ja vitonen 3.sijalla. Tässä radat videolla:

Juhannuskisat

Tuloksista huolimatta olin kovin tyytyväinen meijän ratoihin. Neljän kuukauden kisatauon jälkeen yksikään radoista ei ollut mikään kaaos-sähläämisrata:D Ja kepit ja rengas onnistui 3/4 ja keinu ja muut kontaktit 100 prosenttisesti:) Kontaktit saisi toki olla nopeemmat, Tipi irrota paremmin ja ennenkaikkea Piipa tarvitsisi sen paremman ohjaajan;) Kuinkahan monta kertaa mulle on sanottu, että ohjaa kunnolla äläkä huido ja silti mä vaan huidon...Seuraavissa kisoissa sitten paremmalla ohjauksella, toivottavasti!!!

Sain muuten aivan huisan määrä ihania aksakuvia Tipistä:) Suur-suur-kiitos kuvaajille Sirpa Saari, Irene Vinha ja Henri Luomala. Nyt me saadaan lopultakin kuva kisakirjan kanteen:) Tässä muutama näytille. Loput säästelen tuleviin päivityksiin:)Ei ainakaan kolahda;) Ihan noin ilmavasti ei tarttis kyllä hypätä:)
Kuva Sirpa Saari


Hieman taloudellisempi hyppytyyli:)
Kuva Irene Vinha


Ei kontaktivirhettä!
Kuva Irene Vinha


Kartturi, ohjeitaaaa!!!!
Kuva Irene Vinha


Rengaskin onnistui:)
Kuva Henri Luomala

Viime viikolla Tipi kävi fyssarilla. Etuosassa oli melkoisen paljon kireyttä ja jumeja ja kaulassa 2 lukkoa:( Taka-osastaan Tipi taasen oli täysin kunnossa, siellä ei niin yhtään mitään:) Patricia arveli, että nuo etu-osan jutut on edelleen jälkimaininkia siitä A-törmäyksestä..Kaikki kireydet, jumit ja lukot saatiin hyvin auki ja hoidettua. Vaikka Tipi ei ole mun mielestä oireillut millään lailla noita jumejaan, päinvastoin se liikkuu aina niin kauniista ja vaivattomasti, mutta kyllä vaan tuon käsittelyn jälkeen tuntuu, (tai sitten kuvittelen) että se liikkuu vielä astetta upeammin ja kevyemmin:)
Me jatketaan lomasta nauttimista:)

1 kommentti:

  1. Veikkaan että jäätte blogspotille, toimii muutenkin jotenkin sujuvammin :) ja voi ei noita kissanpentuja!!!!! <3 <3 ne on kyllä niin vekkuleita otuksia!

    VastaaPoista