maanantai 16. heinäkuuta 2012

Tipille nolla:)

On ollut niin kovasti touhua, etten ole ehtinyt päivitellä blogia. Ja nyt kun ois ollut päiviteltävääkin, Tipi on meinaa ollut niin pätevä pieni<3

Käytiin keskiviikkona kisaamassa Tipin kanssa Purinalla ja tittidii, tattadaa: me tehtiin NOLLA :D Sijoitus oli 1./38. Samalla radalla kisattiin samalla myös epävirallinen Purina open osakilpailu, jossa siis kisasi myös kakkos- ja kolmosluokan koiria. Ja siinä sijoituttiin 3./65. Voiton vei Tipin huisan upea Sonic-eno ja toiseksi tuli joku kolmosluokan villakoira ja me sit tosiaan kolmansina:) Siellä oli useampikin nollan tehnyt kolmosluokan koira, joka voitettiin. Ihan uskomatonta, piti kyllä monta kertaa tavata tuloslistaa ennenkuin uskoin:) Mun pätevä vauvakoila<3


Voittajan poseeraus ruusukkeensa kanssa<3Ja vähän epävirallisempi poseeraus:D


<3


Mä tein meille nyt erillisen kisa- ja treeni-blogin.
http://treenaillen.blogspot.fi/

En oo viittinyt tänne niin paljon enää päivitellä meijän treenailu pohdintoja, kun tuntuu, että koko blogi on sitten vaan niitä. Suurintaa osaa lukijoista tuskin kiinnostaa niin paljon:) Joten jospa nyt tulisi myös vähän ahkerammin kirjailtua niitä treenailujakin ylös:) Blogi on ainakin toistaiseksi vain kutsuttujen lukijoiden luettavissa. Ei siksi, että siellä olisi jotain salaista, mutta se on kuitenkin henkilökohtaisempaa, joten musta on kiva tietää kuka sitä lukee:) Mulle itselleni se lähinnä on, mutta jos joku haluaa päästä lukemaan, niin viestiä voi laittaa mulle satutuominen@kolumbus.fi tai vieraskirjaan.

Ja pakko päivittää, kun tähän melkein naapuriin muutti tällainen ihanuus:


Pikku-Figo<3

Figo tosiaan muutti yhdelle tuttavaperheelle tähän lähellä:) Figo on itseasiassa Sanin sukulaispoika eli Sani on Figon täti:) Pikkuinen on ihan hirmu rohkea ja avoin ja melkoinen menijä, muistuttaa niin kovasti tätiään tuon ikäisenä, että veikkaan, että Figon perheellä ei juuri joutilasta aikaa kesällä ole;)  Täytyy ottaa yhteiskuva Figosta ja Sani-tädistä kunhan ehditään:)

Muuten ei olla sen ihmeempiä touhuttu. Uimassa ollaan käyty paljon ja nyt viikonloppuna ajettiin verijäljet sateessa;) Kiitos vaan seurasta Kati, Jani ja Jippu. Kavereitten kanssa ollaan lenkkeilty (ja uitu). Kiitos kaikille kamuille seurasta!!:) Ja mitähän vielä, jotain varmaan unohtui...Loppuun vielä kuvia, kun tehtiin kuvausreissu Kopparnäsin maisemiin.


Pieni sininen<3


Saanalla uusi tukka kasvaa kovaa vauhtia:)


Soopeli-siskokset<3


Hulivili-kaksikko:D


Piipan hymy:D


Auringon hehkussaMuruset<3
Ilman turkkia Saana on vähän shakaalin näköinen, suloisen shakaalin:)


Kukas tyyppi tuolla tuijottaa?


Söpöstely-ilme:)


Joskus se malttaa hetken poseeratakin:)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti