keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki yhdessä kulkien...

Sadejakson jälkeisen hellepäivän kunniaksi käytiin tänään uikkailemassa töitten jälkeen. Tai tytöt uikkasi ja mä kastauduin, johon siihenkin meni varmaan 20 minuuttia :D Se on niin kylmää edelleen tuo vesi, hrrr :D Kiitokset seurasta Heidi ja russelitytyt!! :)

Loppu on sit treenipäivitystä, että ketä ei kiinnosta, niin nyt kannattaa lopettaa lukeminen :D

Viime viikon ohjatut aksat oli aikas hmm, kaaottiset...tehtiin tän yhden treenin aikana enemmän epäonnistumisia kuin monissa viime treeneissä yhteensä ja no suoraan sanottuna oltiin ihan super-huonoja!! Rata oli osaltaan ihan liian vaikea meille..esim. leijeröinti yksistään vaatii treenaamista ja jos siihen yhdistetään pimeä putkikulma kera putki-puomi erottelun, niin... no ei vaan onnistunut meiltä! Me ei vaan olla niin hyviä!! Mut jos me ei teknisesti ollakaan niin taitavia, niin ainakin mulla on ihan älyttömän hieno koira :D Mikään ei oikein meinannut onnistua ja ja Tipi vaan jaksaa ja jaksaa ja jaksaa ja jaksaa!! On siinä vaan melkoinen moottori tuossa pienessä sinisessä koirassa :) Pikku-muru! Oikeasti en haluaisi treenata niin vaikeita juttuja/ratoja, ettei ne onnistu! Se on väärin koiraa kohtaan, vaikka koira ei epäonnistumisista lannistuisikaan! Ja en usko, että opitaan epäonnistumisista mitään, jos ei niiden jälkeen saada sitä onnistumista! Hauskuus ennenkaikkea!! Tämmöset treenit tällä kertaa..toivottavasti seuraavat treenit on enemmän meidän osaamistasoa:)

Torstaina töitten jälkeen kimppatreenaamaan tokoa Mikaelan, Taon ja Taavin kanssa. Satoi taas koko illan, ihan niinkuin viimeksikin..onneksi tihkua vaan, mutta on meillä kyllä ihan uskomaton tuuri säiden suhteen:P Saana pääsi ekana hömppäämään:) Se oli sellaista hyvänmielen touhuamista, meitä nauratti molempia Saanan kanssa:) Sanin alkutreeni meni ihan haahuiluksi, mikähän juttu tääkin oli...Loppua kohden selkeä parannus ja saatiin vire kohdilleen ja tekemiseen oikea ilme:) Meidän ruutu on kyllä aika onneton tällä hetkellä...varsinkin kun vertaan Taon ruutuun, joka on ihan mielettömän upea!! Siis oikeesti vau!! Siinä on sellainen ruutusuoritus, jonka Sanillekin haluan :)  Piipa pääsi tekemään vikana ja joutui siis odottelemaan vuoroaan aika tovin...Ei hyvä! Piipa on muutenkin niin kiihkeä ja vietikäs, joten odottelun jälkeen se oli aivan totaalisen ylivireessä..meinas "ihan pikkasen" mopo karata käsistä... Tehtiin sitten vaan jotain pientä, helppoa ja kivaa ja sit pohdiskeltiin Mikaelan kanssa, että miten tuon sähköjäniksen kanssa kannattaisi jatkossa edetä..Pipa on hieno, mut on se myös haasteellinen! :)

Treenien jälkeen käytiin heittämässä vielä tunnin lenkki. Kun tultiin takaisin autolla tajuttiin, että paikallaolo jäi ottamatta. Kahden tunnin treenien ja tunnin lenkin jälkeen, aivan likomärkinä, me mentiin vielä ottamaan se paikallaolo...voin sanoa, että sillä hetkellä tunsin olevani niin tosi harrastaja :D Ja kotona oltiin joskus vähän vaille puolen yön..:)  Mikaelalle iso kiitos treeni-/lenkkiseurasta ja hyvistä pointeista ja ajatuksista!! Ihanaa vaihtaa treenimietteitä sellaisen ihmisen kanssa, joka on niin samalla aaltopituudella näissä asioissa!! :)

Maanantaina ja tiistaina tokottelua Ilsen ja issikkatyttöjen kanssa. Sanin ruututreeniä muutin vähän erilaiseksi...katsotaan ehtisikö 10 päivässä tapahtua ihme? ;) Muuten lähinnä viilailua...Pikkasen alkaa jo tulevat kisat jännittää, iiiks:)

Nyt nukkumaan, heissan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti