maanantai 3. kesäkuuta 2013

Paljon onnea Saniainen, paljon onnea vaan!

"Today I caught myself smiling for no reason,
then I realized I was thinking about You"
:)


Mun pieni-suuri koirani täytti 28.toukokuuta 8 vuotta!! Koitan kovasti olla ahdistumatta ajatuksesta, että JO 8-vuotta, voi kun nää ei vanhenis ollenkaan! Kaverille juuri sanoin, että en oikein osaa kuvitella millainen Sani on vanhuksena...kun eihän se ole vielä edes kunnolla kasvanut aikuiseksi ;) Mun pentu! No onneksi tässä on vielä monta vuotta aikaa ennenkuin tuota koiraa voi, edes iän puolesta, kutsua vanhukseksi :)
 
Mutta siis Hurjan Paljon ONNEA ja suuren suuri synttärihali Sani-Saniainen, mun pieni aurinko ja päivänpaiste:)
Onnea myös ihanille sisaruksille: Tilli, Silvia, Ninni, Kukka ja Sankku!!
 
 
Se on kesä nyt! Ja helteet :) Eilen korkattiin uimakausi Firalla Heidin ja russelien kera.
 
 
 
Kyllä oli ihanaa, niin koirien kuin emännänkin mielestä, tätä me on koko pitkä talvi ootettu!! Jopa minä heitin talviturkin, en ole varmaan koskaan aikaisemmin tehnyt sitä näin aikaisin ja eihän se yhtään kylmää ollut..ihanan raikasta vaan!! Kiitoksia aivan loistaseurasta Heidi ja valkoiset!!
 
 
 
 
Vaikka onkin tosi ihanaa taas päästä uikkaamaan, niin toivon silti ettei ihan koko kesä olisi näin helteinen..Olisi meinaa kiva, että jaksaisi tehdä jotain muutakin kuin vaan uida ;) Mutta eiköhän niitä viileämpiäkin päiviä vielä tule, nyt nautitaan lämmöstä!
 
 
 

Viikko sitten korkattiin Piipasen kanssa myös aksakisat tältä vuodelta. Kisailut oli Lohjalla ja tuomaroinnin hoiti joku naistuomariharjoittelija (jonka nimeä en nyt muista). Tuloksina hirveän huono hylly ja vallan vekkuli kymppi :) Tästä se taas lähtee!

Treenailtu ollaan nyt varsin ahkerasti, hyvä me :) Piipan kanssa ollaan käyty kerta viikkoon ohjatussa aksassa ja sen lisäksi yhdet Janne Toivolan treenit. Ihan huisan kivoja treenejä ollut! Ollaan keskitytty tosi paljon ennakointiin ja siihen etten vie este esteeltä (kun en kuitenkaan kerkeä) vaan pistän Tipin tekemään hommia ja ennenkaikkea alan luottaa siihen ja sen osaamiseen. Piipahan siis kyllä osaa ja se tekee, kun sille vain antaa siihen mahdollisuuden. Nopsan koiran ja ei-niin-nopsan ohjaajan yhdistelmään tää on toiminut todella hyvin :) Harmi, että meidän viikko treenien kouluttaja vaihtuu nyt, mutta ehkäpä tää seuraavaki on yhtä hyvä ja meille sopiva :)

Huhti-toukokuussa käytiin Piipan kanssa myös ESS:n viiden kerran rallytoko-kurssi. En oikein vieläkään tiedä onko tää ihan mun laji, mutta hauskaa puuhailua koiran kanssa kuitenkin :) Kiitokset Tuomelan Sadulle kurssin vetämisestä, oli mukavaa!!

Omaakin kuntoa on tullut harjoitettua Janne Toivolan fysiikkatreeneissä. Mun kuntoiluthan on koostuneet tähän asti vaan lenkkeilystä ja satunnaisesti uinnista. Kävellen jaksan mennä vaikka kuinka ja kauan, mutta mitään lihasharjoitteita en ole tehnyt moneen vuoteen ja juokseminen nyt vaan ei oo mun juttu. Kurssin eka kerta olikin aika shokki mun lihaksille ;) Viikko ekojen treenien jälkeen meni sellaisessa lihaskivussa, ettei sukkia tahtonut jalkaan saada ja itku meinasi päästä aina kyykkyyn mennessä;) Yllättävästi jo heti seuraava kerta oli helpompi. Tai siis treenit itsessään on kyllä joka kerta olleet varsin rankat, mutta sitä treenien jälkeistä lihaskipua ei enää juurikaan ollut. Äkkiä ne lihakset tottuu :) Tääkin kurssi loppui jo, joka on tosi harmi, koska itsekseen en vaan oikein saa aikaiseksi treenailla :( Täytyy toivoa, että treenit jatkuu syksyllä :)

Tokon suhteen me vasta ollaankin oltu ahkeria:D Ollaan nyt muutaman viikon sisään treenattu itsekseen ja kavereitten kanssa niin paljon, että varmaan enempi kuin koko alkuvuonna yhteensä :D Sanihan on siis ilmottu SM-tokoihin Imppareitten joukkueeseen. Kaverin sanoin: pakko on paras kannustin ;) Tää blogin kirjuuttelu on taas venähtänyt yli puolen yön, joten jatkan TOKO-mietteitä seuraavaan postaukseen:)   

Hyvät yöt!
 
 

 
 

1 kommentti:

  1. Onnittelut synttärisankarille! Mukavia kesäpäiviä ja antoisia treenejä teille! :)

    VastaaPoista